ај девојки ве молам некоја ако знае кај има убави кожни јакни нека пише. али не мислам на овие кожни јакни што на некој начин светкаат(ако ме разбирате што мислам), барам некоја убава, баш кожна. најдов на неколку места али многу ми се грди :? ве молам ако некоја има да препорача некоја продавница кај што видела убави, нека пише благодарам однапред
Провери во Горица Трејд во Три Бисери ако си од Ск. Таму има оргинал кожни јакни и сигурна сум дека ќе најдеш некое интересно моделче ако сакаш баш кожна а ако сакаш скај тогаш гледав во Фиори во Рамстор имаше на попуст во најразлични бои.
Ниту јас не можам да најдам никаде некоја убава кожна јакна,квалитетна ,а баш би сакала да си купам една Знам дека имаше во Mango ама беше некаде околу 9000ден. :roll:
ја сакам кожа, несакам скај. не се проблем парите, сакам нешто убаво да најдам и се надевам ке успеам, со оглед на тоа дека кај нас и нема некој голем избор и квалитет :?
Јас не сакам вистинска кожа да носам на себе (освен чевли,што се мора,се мора,ми се лупат стапалата инаку и ми се прават ранички кои долго незаздравуваат од синтетичка обувка) откако посакав бела,убава шубара во чаршија и тетката која работеше таму ми рече,само по порачка,треба два зајаци да се заколат,да се исштави кожата тантара-пантара муабет кој и не е толку битен после муабетот дека за мене треба да умрат два зајаци за да си ја топлам и ќитам главата!Ми се слоши од жал ...а кога ќе помислам дека цел дуќан беше со изложени производи од животинки... Така да,дај кажете каде има супер скај јакнички,куси со руски јаки,ми фали кафена?!
еј па низ градов има полно кожни кратки јакни.....ама некако јас ич не ги сакам дека се како униформа, сите ги носат 70% од девојкиве се во такви јакнички (кожа или скај) само да се затопли малце дека за во многу ладно не се за носење
Јас си купив од фарт пред три години кожна јакна тогаш само што излегоа во неколку продавници,ретко имаше некој интересни па после у манго излегоа итн и беше скапа 15 000 ја купив али уште е како нова,и некако ми здосади моделот и дај кажете стварно кај има убави скај не многу скапи сакам и некоја друга боја акоо има освен црна ако сте виделе пишете
jas vidov vo gjorce petrov,vo tineks gore sto e dukanot, imase liljakovi,crveni,kafeavi i beli osven crnite,1500 den bea, sigurna sum deka ima nasekade (so drugi boi), proveri vo elite ili eko shoping,treba da ima i ne se tolku skapi tamu.pozz
Девојки во Еуроазија кратки јакнички од скај по 600 денари во сите бои, ама само ,,m'' па така да ако е вашиот број навалете
Јас сум од ѓорче , стварно има горе у тинекс убави јакнички .. и тоа поголем избор .. И во евроазија има ..
i jas obozavam takvi jaknicki stvarno se seksi nekako imam crna i bela momentalno..za belata se utepav barajki deka pretezno poveke crni se prodavvaat,bela ke najdes eden ili dva modela vo dukan i toa nesto kratko mnogu a ja sakam neso so pokriva polovina deka crnata mi e eptek kratkA..si najdov bo t,c biser vo edno dukance,ne mi teknuva momentalno kako se vikase..i da skaena jaknicka e,ne mi se dava 10-15 000 za jakna kozena skapo mi e,a moze za edna godina dve da stane domade..kupiv taka edna kozena jakna skapa i ja nosev godina dve posle iskocija od moda takvite i sea zafaka mesto u plakar,vaka i da i se desi neso(skine ili sl)i da se demodira nema da mi e krivo poso sum dala 1500-2000 za nejze
Уф бре...јас пак ич не сакам баш кожни јакнички.Скаените ми се поубави,поефтинки,кожата ми дава некое чудно чувство кога ме допира.Едноставно кажно е.И да ви кажам дека во Прилеп скаените јакнички се од 1000 до 1800 денари,а барем годинава за тоа има гооооолем избор.Секакви бои.Јас имам една бела и една црна.Како Тање Белата ја имам две години и се изнаносив.Сега сакам црвена hock: ама...што знам :roll:
obozavam kozni jakni..imam cetiri megjutoa ednata od odamna e ama ne ja nosam i uste edna e od poodamna ama ete ne mi dosla pri raka..e sega imam dve ponovi koi bate mi gi donese po naracka do Kanada ..si gi nosam tie..ama kozata e mnogu ubava...opsto obozavam koza i kozna garderoba