Од сите одвратни комбинации мене само оваа ми остана онака оргинална Убаво го носи глам/хипи стилот и не ми пречи колку другите. Незнам за која намена е облечена ама мене ми е многу оргинално....Гледам позади трева, па претпоставувам дека е некој фестивал на отворено....Не ми пречи... ЛАЈК ********************************************************************************** UNLIKE А Никол, незнам како така маестрално го обвиткала сарито околу гради за да и остане гол стомак. Да ја видат индијките би ја каменувале...
Може обожавателките на Сара ќе ми замерат, ама стварно мислам дека има утки. Си ја сметам и јас за модна икона, затоа и и ги простувам некои ептен според мене лоши комбинации..а тоа се следните, премногу кловновски, несоодветно за пригодата... Така е кога експерименира, мора да се згреши... Според мене ни една жена не треба да си дозволи вакви комбинации , а камоли модна икона...ама ајде, слатка е, па ќе и прогледаме низ прсти...
Можеби тие не се облекуваат ама имаат опција за да изберат.. Тие го плаќаат, нормално дека ако не им се допаѓа, нема да го купат...а очигледно е дека немаат врска. Најлошо облечена ми е Lady Gaga ...Мислам месо да носиш на тебе, мора некоја жичка да ти е скината во мозокот...
Можеби е модна икона во серијата но во вистинскиот живот... Знам велите дали е ова глумицата која ја глумеше Blair Waldorf, онаа која ги врати во мода акцесоарите за во коса и шарените хулахопки, онаа поради која беше причина за половина од женската популација да се зарази со gossip girl. А сега погледнете ја Блер - модната икона на Апер Ист Сајд.
Нема да ставам слики само ке кажам, сите комбинации на Кејти Прајс, Кети Пери, Мадона, Лејди Гага, и Ники Минаж.
Не знам за вас, ама за мене Миша Бартон ми е една од најлошо облечените девојки на денешницата. И онака ми е антипатична страшно и во однесување и во носење и во изглед и дури и името лошо ми звучи. Блак
Во темава не би постирала слики, зошто неможам да се замарам и да барам слики од нив...не вредат нивните комбинации Врвот е Лејди Гага,Ники Минаж...foto finish одлучува
бог да чува ! ко да си облекла една мечка и да си залепила птици на неа оваа сигурно испаднала од Адамс фамили...ма какви Адамс никој од нив не и е рамен ајде да одиме на забава во село! ноу комент! ја сам ГРОБАР !