Сакам да си направам маички со натпис и слика. Ама не знам каде да барам по Скопјево некој што ги прави. Нова сум на сајтов и не знам дали е отворена ваква тема.. али ако можете да ми помогнете да ми ги кажете локациите низ Скопје. Што повеќе информации толку подобро. Како на пр. која е цената и сл. Фала однапред.
малку касно палам али ајде... се прават натписи мислам во рамстор на втори кат пред киното али не сум сигурна
имам со ваков натпис сива маичка.ми ја донесоа од америка на поклон,памучна е пријатна ,и ко нова е веќе 3години.и што е најбитно -сите ми ја бендисуваат
Има еден клучар, гравер и принтач на маици, кога влегуваш во Зелено пазарче, во таа кулата. Нели има тука една продавница, и се иде по едно патче накај пазарот, епа одма тука од лево е, ќе го видиш пишува. Една другарка правеше маица за дечко и, I <3 ______ пишуваше, и зема 300 денари со нејзина маица, мислам она си ја купуваше, а јас направив две, ми зема 500 за двете. Иди прашај си, зависи што ќе правиш, ама толку е отприлика. И ти покажува таму на компјутер ти го пишува, како ќе изгледа, со кој фонт, која големина и сл. Ти ја даваат следниот ден
Многу ги сакам и кога ќе видам девојка во маичка со натпис се ѕверам во неа секогаш да видам што пишува Иако ретко има девојки со вакви маички, повеќе момчињата ги носат и имаат повеќе храброст за смешни натписи
Ги обожавам маичките со натписи! Би сакала вакви плус во мојата колекција: Штета што кај нас малку ја претеруваат со цената за штампање, а квалитетот е нула. Имам една I (не ви кажувам што оти ќе ме познаете ) и не ја носам, од проста причина што натписот е на градите и можете да претпоставите што се случува со буквите. Голема љубов ќе да била! И мојата омилена, која без ниту малку срам ја шетам низ скопските улички :
Еве некои идеи кои планирам да си ги реализирам на маички, инаку јас имам печатено во рамсот доле кај што се влага во паркингот. Турчин е човекот и доста сум задоволна од квалитетот Човекот што печати кај пазарче и доста поскап и доста арогантен ме нервира Ако може кажете каде на други места печатат и дали сте задоволни од квалитетот.
Познавам еден момак кој постојано носи маички со интересни натписи. Се разбира го прашав каде ги прави и ми рече дека сам си ги пишува со некакви специјални бои. Ако ви е само за натпис, најдете такви бои и пишувајте
A девојки,ме интересира кај можи во Битола да се испечатат вакви маички? Ако знае некоја,нека кажује! Многу ми се бендисуваат,и имам три ама купени.Две ми се од ТRN а 1 ми е подарена.Би сакала уште,и тоа со избран натпис па затоа ме интересира кај може низ Битолата да ми испечатат.
Многу се ефектни маичите со натписи. Имам јас ја добив подарок за роденден,со фацата на Боб Марли и под неа пишува "Don't worry about a thing" и лист марихуана. Најдраг подарок ми беше ова,иако го добив месец дена после роденден Инаку во Охрид вакви маички прават во печатница Астра Дизајн мислам дека се викаше и не се скапи..со едноставни натписи околу 400/500 денари
Ах ги обожавам маичкиве. Имам две дома ама купени и планиран да го зголемам летово нивниот број во ормарот
охо омилен дел од гардеробата ми се ама нажалост ги немам во голем број оти незнам кај да најдам место кај шо ги прават
Од Скопје си? Горе во рамстор пред киното имаш, за ефтини пари си носиш маичка и напис, слика и готово....