многу ги сакамммм планирам сега да купам видов многу убави со такви пролетни бои... во ум ми останаа дефинитивно мора да купам
Едноставно ги обожавам марамите. Во училиште многу ми имаат кажано дека сум позната по носењето марами
Како се движат цените и дали има некои со бели основи и шара во многу бои ? Има ли голем избор ? И ако можеш да ми објасниш поубаво каде се бугарките, затоа што одамна си барам некоја како за мене. Сите се или прететкински, преголеми, премали..
Си купив долг свечен фустан за на свадба со тенки прерамки и со него иде и марама во бојата на фустанот, но незнам не успеав како да ја поставамам марамата да не ја држам со раце бар дур влегувам во ресторанот, ако ме свативте објаснете ми како да ја протнам.
обожавам марами да носам вчера излегов и видов марама во Sara Fashion за 150 ден евтина беше ке појдам некој ден да си ја купам.
многу сакам марами,едноставно преубави ми се последната што ја купив си ја сакам највише(беше само 70 ден. во ну јоркер ),слична е на оваа само цела е бела а ѕвездите се шарени http://img2.etsystatic.com/010/2/781979 ... 8_4quw.jpg