Од сите ангели на Викторија Сикрет, најубава и најслатка ми е. А и прекрасно изгледа после бременоста.
Има прекрасно лице со природен сјај и убави црти. И без шминка и со изгледа исто-прекрасно. Навистина има убава насмевка и зрачи со позитивна енергија навистина преубав „ангел“ Има прекрасни очи.
Срцево ми се исполни, како порано не ја сретнав темава Јас сум заљубена во женава, олицетворие на женска убавина. Природна, суптилна, нежна, сензуална, зрачи со топлина, просто заносна ми е. Још давно и се восхитувам, незнам дали знаете за еден спот со нејзе, хип хоп песна што ја пуштаа пред 2-3 години на MTV, хитче беше, така ја открив нејзе, и се роди мојата љубов и наклонетост кон неа, па почнав да пуштам фешн тв, да куцам на гугл миранда кер, да гледам викторија сикрет шоу, абе мањак
Јас Миранда,од сите ангели на ВС ја ставам на последно место.Далеку од тоа дека не е убава или згодна,ама што знам,попрво би ја избрала Адријана Лима или Дутцен Крос.Миранда некако ми има прешироко лице.Секако дека никој не е совршен,ама кога е манекенка,барем треба да е блиску до совршеност...
Дефинитивно најубав ангел. Многу е убава и има многу мила насмевка. Со Орландо ми се најубав пар. со бебчето
Премногу ми е слатка за victoria's secret, не гледам некој сексипил во неа, прво што ми паѓа на памет кога ќе ја видам во долна облека е -Девојче облечи се, срамота е...
Едноставно преубава е. Особено ми се допаѓа тоа што уште на 13 години започнала да се занимава со манекенство. P.S. особено ми се допаѓа нејзината насмевка