ТЕМА: На шопинг сами или во друштво?

Мислење 11 Сеп 2011, 13:56

Девојки темава ја отворив да подискутираме за тоа со кого сакате да одите на шопинг? Дали сами или со другарки,мајка,сестра? Сум гледала многу девојки низ град сами каде што одат,сум одела и јас али не е исто чуството да одиш со некого да има некој до тебе да ти помогне во изборот.
Скриен текст: покажи
Доколку не ви се допаѓа темата,клуч
kristii

Зелено цветче

227544
Мислења: 837
Зачленет: 10 Апр 2010, 01:20
A dress makes no sense unless it inspires men to take it off of you.....

Мислење 11 Сеп 2011, 14:02

Со друштво. Ем ќе ми помогне во изборот, ем ќе ми каже како ми стои. Понекогаш и не сум баш сигурна дали нешто ми е како што треба.
LittleDevil

Жолто цветче

15201225
Мислења: 1308
Зачленет: 20 Јул 2011, 18:40
Локација: Земјата на сонцето, МАКЕДОНИЈА!
Ако сакаш да леташ, мораш да се ослободиш од сра*ата кои те влечат надолу :)

Мислење 11 Сеп 2011, 14:03

Сама ми е најубаво. Кај сакам влезам, колку време сакам толку да поминам во една продавница. Никој не ме чека да пробам облека па да се испотам од брзање. За изборот... има огледала. Единствен минус е ако е цел ден авантура, и правам пауза за ручек, па немам со некого да правам муабет. Ама сепак преферирам сама.
imelda

Сино цветче

388338
Мислења: 310
Зачленет: 24 Мар 2011, 16:56

Мислење 11 Сеп 2011, 14:07

јас сакам да одам сама ,многу ретко барам мислење од некого за нешто ,ако јас намислам нешто да си купам купено е, па и десет луѓе да ми речат дека не ми стои добро јас ке си го купам....
обично им правам друштво на другарките-велат со мене се си наоѓаат :?:
но кога е за мене одам сама, мразам некој да влечам со себе, така само повеќе се нервирам и нема да купам ништо
kolovoz

Сино цветче

151126
Мислења: 391
Зачленет: 09 Мај 2011, 21:39
СликаGIRLS are like phones.We love to be held, talked too,but if you press the wrong button you'll be disconnected!

Мислење 11 Сеп 2011, 14:21

Сама!! Порано никогаш не одев сама, се додека еднаш не успеав да најдам друштво и сфатив колку ми е подобро така. Воопшто не ми треба некој друг да ми каже дали ми стои или не, како што кажа Imelda има огледала за тоа, а искрено и во 80% од случаевите другарките секако ќе ми кажат дека ми стои добро и да не е така, најмногу го мразам тоа и не ми е јасно зошто така прават :^) Како и да е, одам кај сакам, купувам колку сакам, си седам во соблекувална 3 саати ако треба анализирајќи го секое деталче од облеката и на крај си решавам сама и најзадоволна сум така. Ако ме викнат за друштво нема проблем, и реално кажувам да ти стои, не не ти стои земи друго. Ама мене едноставно за шопинг не ми треба друштво. Со мајка ми веќе добри 6-7 години не одиме заедно од проста причина што очи ќе си извадиме, со дечко ми не можам затоа што го гледам како се туфка од што му е досадно и ме брза така да, сама ми е нај нај најубаво!!!
Jojoba

Зелено цветче

682833
Мислења: 868
Зачленет: 25 Апр 2011, 16:48
Слика

Мислење 11 Сеп 2011, 14:26

Сама ми е најубаво! Како помала идев со мајка ми ама во последно време почна и таа да ми се меша во изборот и да ми наметнува парчиња облека а јас тоа не можам да го поднесам,некој да ми натура! Убаво е понекад да имаш некој за консултација,ама па има огледало во секоја продавница и можам најубаво да си се консултирам самата со себе! Плус влегувам во која продавница сакам и колку сакам си се задржувам..лакше се дише коа си сам! :)
Gioia

Сино цветче

165177
Мислења: 375
Зачленет: 07 Јул 2011, 13:50
Локација: На Гоцевата тераса!
Davanti la bellezza anche gli Dei rimangono in silenzio.

Мислење 11 Сеп 2011, 14:26

Во друштво, ама ако партнерот за шопинг е нерасположен, цело време мрчи, се нервира, му се оди дома, го мрзи да шета, ми кажува „супер ти стои“ мо колку побрзо да си одиме дома, повеќе сакам сама. Инаку во главно најчесто одам на шопинг со најдобрата другарка или мајка ми, зашто тие секогаш се искрени и и да не ми стои ќе ми ја кажажт вистината. :)
SexyLady

Жолто цветче

27093682
Мислења: 2363
Зачленет: 05 Сеп 2010, 15:33
СликаСлика

Мислење 11 Сеп 2011, 14:27

Со дечко ми. Не се буни ако се задржам подолго во градероба, искрено ми кажува како му се свиѓа тоа што ќе го пробам, и ми е идеално друштво кога одам на шопинг.

Кога одам со другарка исто така добро поминувам, но ако одам само со ЕДНА. КОга се повеќе неможам по пола саат да ги приберам од една продавница што страшно ме нервира.

Сакам кога одам на шопинг и некој мене да ми прави друштво, ама не сакам кога одам на некој да му правам друштво на шопинг, особено кога тој некој е без осет и со саати чекам да пробува.

Не е лошо и сама... ама поинтересно е со дваца. Па после шопингот на една добра салатка, или кафе и сладолед :)
maja8

Жолто цветче

955475
Мислења: 1917
Зачленет: 03 Јан 2010, 23:46

Мислење 11 Сеп 2011, 14:28

Најчесто сама, но ако сестра ми или мајка ми сака да купи нешто, се разбира дека може да ми се придружи, ама јас си одберам сама што ќе купам, ми кажува како ми стои, ама не ја прашувам воопшто. :D
Rock-a-Fella

Жолто цветче

12352233
Мислења: 1330
Зачленет: 12 Фев 2011, 15:12
Локација: Some place safe...
Too much love will kill, just as sure as none at all...

Мислење 11 Сеп 2011, 19:17

Секогаш со мајками :) Кога и да одам сама да си купам нешто, знам дека ке го утнам.
INSIDIOUS

Зелено цветче

489385
Мислења: 705
Зачленет: 19 Јул 2011, 22:56
Локација: На петата Авенија.

Врати се на Мода и стил

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Belieber15, DrenkaC, FancyKatie, lalala3, Minnie-e, mouse, Mrs.Cuper, Saki15, Shekerka, TeaB и 54 гости

Site Meter