ТЕМА: На шопинг сами или во друштво?

Мислење 28 Јан 2012, 15:38

САМААААААА :D
butterfly.fly

Сино цветче

2367
Мислења: 110
Зачленет: 14 Дек 2011, 17:58
Локација: behind the great ocean's waves..
...Cause my life belongs to the other side
Behind the great ocean's waves....

Мислење 28 Јан 2012, 15:44

зависи...
како сум располижена,ако некад не сакам да ми збори некој ова не е баш,не ти стиои убаво и тн

сама идам,а некад со друштво
daddys.princess

Зелено цветче

272315
Мислења: 954
Зачленет: 30 Окт 2011, 03:52
Локација: Atlantica
Слика

Мислење 29 Јан 2012, 11:01

Сама. Тоа што сум сигурна дека убаво ми стои, не се двоумам, веднаш го купувам. Повеќе им верувам на сопствените очи.
The.Complicated

Сино цветче

7323
Мислења: 253
Зачленет: 03 Авг 2010, 00:16
Локација: охрид (:
Првата љубов е како првиот снег - Ретко некогаш останува.
Слика

Мислење 29 Јан 2012, 12:27

Со мајка ми или понекогаш со сестра ми. :)
Steff.Unique

Сино цветче

10932
Мислења: 289
Зачленет: 22 Јул 2011, 13:00
Локација: Where the wild things are...
You can't make people love you, but you can make them fear you! ;)

I don't care what you think about me, I don't think about you at all!

Слика

Мислење 06 Фев 2012, 10:53

сама одам, ако нешто не ми стои самата можам да го видам нема потреба некој друг да ми го каже тоа и колку време сакам толку шетам и гледам, може после шопингот да се јавам на некоја другарка да пиеме кафе но откако ке ја завршам екскурзијата низ бутици, а несакам ни да одам со други посебно не со една другарка која по сто пати ке влезе во едн ист бутик и ништо нема да купи, па така си ги шетаме бутиците и на крај со празни раце се враќаме дома, затоа не благодарам не ми треба никој да ми прави друштво и не сакам да правам друштво
ivinakit

Сино цветче

31547
Мислења: 371
Зачленет: 17 Јан 2012, 20:44
Локација: Kumanovo

Мислење 06 Фев 2012, 11:54

Во друштво многу ми е поубаво кога имам некоја другарка со мене па заедно се шеткаме низ рафтовите, изборот на облеката на карајот е мој ретко слушам некој друг секогаш крајната одлука ја донесувам јас. Сама одам само доколку претходно го имам видено моделчето што го сакам и само да го земам.
keti.kety

Бело цветче

2017
Мислења: 82
Зачленет: 26 Авг 2011, 13:08

Мислење 06 Фев 2012, 17:24

Би одела на шопинг со другарка, али со дечко ми во никој случај. Инаку и сама да одам не е лошо барем на раат се ќе си изнагледам :)
Mrs.Cuper

Жолто цветче

432383
Мислења: 1222
Зачленет: 10 Авг 2011, 00:39
Локација: Дизниленд
WOULD YOU DESTROY SOMETHING PERFECT IN ORDER TO MAKE IT BEAUTIFUL?

Мислење 13 Мар 2012, 21:50

Сфатив дека супер ми е сама. Си влегувам каде што сакам, си прашувам што сакам, единствено ми е глупаво кога ќе влезам некаде и тогаш настанува тишина и стојат до мене и ме гледаат. Се слуша и дишењето |(

Убаво ми е и со друштво ама кога-како. Некој превртува очи кога ќе речам: ај сега ваму, ај сега таму да влеземе, а јас сакам да разгледам малку повеќе пред да купам нешто.
Или ми се случува кога влегувам в бутик со некого, да фати да ги разгледува сите парчиња посебно, па ова на ќошот има точка, она има запирка, на другото конец му се влечел, па кога ќе почне да ситничари обавезно ме фаќа грбот и ненормално ми е досадно.
Исто сум имала случаи каде што за се што ќе побарам совет ми велеле дека е супер, преубаво колку да го земам побрзо, или пак да стојат до мене и да ми викаат: земај ако сакаш, ама побрзо. |(

Така да, кога ќе решам да купувам со друштво, морам да бирам некој од овие личности и не ми е лесно :lol: Затоа често си бирам сама, и после ќе викнам некој колку да ми даде одобрение дали е добро и го купувам.
k.i.m

Жолто цветче

32521544
Мислења: 4114
Зачленет: 12 Мај 2010, 21:31
Локација: *On a pool party*
Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way when you criticize them, you are a mile away from them and you have their shoes.

Мислење 13 Мар 2012, 22:06

На шопинг со спонзорот-мајка ми :D Знае да пушти срце ако и се свиѓа нешто премногу, а и секогаш можеш да се изгребеш за нешто плус за разлика ако идеш со другарки или сл. па имаш ограничен буџет :lol:
O.l.i.v.a

Сино цветче

78104
Мислења: 127
Зачленет: 26 Ное 2010, 23:02

Мислење 14 Мар 2012, 15:04

Мајка ми, дефинитивно. :$ Јас, не одам сама, ни до WC ,а не пак, да шетам сама по бутици. :lol: Сум била и со другарки, но не е тоа, тоа,секогаш се брзаат,па досадно им било ,па незнам што. |( Вака, мама под рака и си шетаме колку сакаме. :rofl:
Abby

Бело цветче

5446
Мислења: 82
Зачленет: 13 Дек 2011, 11:40

Врати се на Мода и стил

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Belieber15, DrenkaC, FancyKatie, lalala3, Minnie-e, mouse, Mrs.Cuper, Saki15, Shekerka, TeaB и 56 гости

Site Meter