Спојлер Holly Valance Aishwarya Rai Ana Beatriz Barros Alyssa Milano Alessandra Ambrosio од нашите најубави ми се Елена Ристеска, Сања Николиќ и Лила
Која е оваа? Мене од странските најубави ми се Шерил Кол и Џесика Алба, а од нашите.. хмм па нема некоја којзнае колку убава.
^ во свет оваа најубава? Во целиот свет? A која е? Се сомневам дека некој ја знае Jaс во овој пост ќе ја спомнам Роузи Хантингтон. Ептен ми е слатка! Спојлер Aли и ја мразам зашто оди со мојот омилен актер
и за мене ист список!!! прекрасни се, само кај Македонки би ја додала Маријана Станојковска! преубава е, преубава!!
за мене ова е жена(жени) по мој вкус! мене лично не ми се допагаат оние модел фејс ама ич ствар укуса ама затоа ова ми се допага и те какооооо едит првата е арапка, хаифа вехбе, а 2та е индијка Kлаудиј мх мх, лепотици мрснички мои
Совршената Jessica Alba Спојлер Од македонките убава ми е Драгана Чуприна Спојлер И преубава ми е силиконката бугарка Николета Лозанова Спојлер
мина не е силиконска, природна е да да, природни цициња има и преубава е бугаркава крај врв е пич*ка и пол, море 2, ја заборавив да ја ставам
Лудичкоо,грешка си,не е природна бе! Имам гледано интервју (,,горешто,,кај Ванета) и Николета отворено збори за силиконите и дава информации дека уште ќе ги зголемува градите ! Иначе во право си, Ники е пич*ка и пол! Мене ми е една од најубавите бугарки и воопшто жени во светот! Спојлер Еве уште една светска убавица
Прв пат ја гледам типкава и на гугл проверив и он не ја знае... Бај д уеј, грда е. Според мене најубави се: Спојлер Адриана Лима Шерил Кол Џенифер Лопез Џесика Алба Марјана Станојковска Марија Васиќ