Дали некој може да даде некој совет или да ја стави овдека неговата креација за полуматура.. Сакам убаво да изгледам како и секој останат..
Вакви фустани на полуматура?????? Многу напредни станаа генерацииве море! Ние вакви на матура носевме!
Сакам кратко..за боја хмм..па не сум размислувала да ви :up: кажам некое така интересно моделче..Фала за помошта
стварно првиве слики што се ставени на темава повеќе се ко за матура .....а од вториве тоа белото е слатко и баш ко за полуматурантка...со балетанчиња слатко би било
повеќето од овие модели воопшто не личат да ги носи 13-14 годишно девојче,тие се матурски фустани.Еден совет од мене отиди низ град околу мај месец кога ќе бидат излезени летните фустанчиња и ќе си најдеш нешто убаво и прикладно за твојата возраст и ќе можеш пак да си го облечеш не само таа вечер
Се сложувам ..повеќето се као за матура.. јас за полуматура носев бели панталони , розева блуза со од позади за врзување и така гол грб , и полни штикли , не многу високи сиво со розево .. и сива ташничка ..немојте за полуматура црно .. глеајте што посветли бои и нешто што ќе го носите и понатаму , да не ви собира прашина
*Полуматура* Paa vaakaa : Ovaa godina sum polumatruantka i neznamm so da nosam,baram po net fustani i sl ali nikako da najdam nekoj poseben kako za mene....Pa ke ve molam ako mozeetee nekoi sliki,linkovi da mi prakate...Btw nemora da bidat samo fustani moze i pantaloni ama onaka epten tipski ,,,Odnapred BLAGODARAM
Сега стварно се понапредни генерациите ,јас за полуматура носев бело фустанче со цветчинја шарено и црвени балетанки
За полуматура можеш да си облечеш некое кратко фустанче во светли бои и балетанки,стартки,сандали од оние што се со многу ремчиња.Мислам дека супер би изгледала така.А овие фустани се ко за матурантки.Вас ви треба нешто полежерно и помалку свечено Најдобро би било да е памучно или ленено фустанчето.
Јас за полуматурата носев црвена сукња, црвено кошулче со бели точки и бели балетанки. Еве вака нешто можеш...едноставно, но убаво
Догодина ќе бидам и јас полуматурантка.Просто се ежам кога ќе бидам девојчиња на полуматура со штикли 20ка и фустанче кое едвај го покрива задникот и со деколте ... Така на полуматура,а на матура ? :? Ова си е мое лично мислење,немора никој да го свати конкретно ама ич несакам вака,ама сепак,ако на некој му се допаѓа... инаку еве мене што би ми се допаднало како комбинација од секогаш сум сакала вака да се дотерам. Па се надевам догодина и ќе ми се исполни желбата
Јас на полуматура носев, црни шорцеви со виолетова кошула од жоржет. Многу интересно изгледаше. Овие фустани тука што ги видов, некако не ми прилегаат за девојчиња од 14 години. Премногу женствено изгледаат.