Епа ајде феминки ,сите си имаме наша поза за сликање,каква е вашата? Како би сакале да се сликате? Постирајте слики од вас,од нет,слика која дефинитивно треба да ја направите Еве нешто од мене,слики на кои би сакала да ме има мене а не девојката Имаше повеќе што сакав да ги постирам ама изгледа не сум ги зачувала во пц. Добро,понатака ќе додавам,сега вие сте на ред.
Првата слика е во каква поза некогаш би сакала да се сликам. А втората е во каква поза најчесто јас се сликам.
Лева рака на колк, десна малце подискривена и позади коса (немора позади коса ама да биде во близина на главата). Десна нога на земја, лева крената т.е. подвиткана од коленото (може и лева доле десна горе зависи од која страна сликаат). Инаку може да ми текне и да ги вкрстам нозете со иста поза на рацете. Некогаш сум олабавена.. Битно, насмевка, исправен грб, стомак внатре, граден кош напред .
Многу сакам филмски слики Колку пати да пробувам да направам не ми излгеуваат.Досега ми има само три пати успеано :/ Ги немам во компјутер инаку би ги ставила И ако некој знае некои совети за сликите да ти испаѓаат филмски слободно нека каже
Секогаш пробувам да направам слика со некоја интересна поза,но никако да ми успее! Пред да одиме на одмор си ставив слики со интересни пози, за да се сликам и пак ништо Овака секогаш се сликам :
Најубавите слики се фотографирани спонтано! Бидете свои, самоуверени и насмеани! Останатото е на фотографот!