Многу ги имало, кога ќе помислам на тоа дури се нервирам сега. Еве некои чудни фаци правам...
Како сум можела не ми е јасно во тоа да се облечам
Еве една.. Прва година во средно, прв ден, на 1-ви септември јас во школо буквално отидов како кловн.
Фармерки, розеви патики, плава блуза, црни обетки и косата во една скапана пунџа!!!!! Како од спиење да сум станала и само сум ја фатила косата, а воопшто не беше така. 2 саати се спремав, плус тој ден сум го мислела цело лето, пошто нели прваче во средно, плус прв ден, а уствари на крај отидов како Дворски Шут што би рекла Хипстер
Еве една друга.. На свадба кај вујко ми... Ужасно скроена розева суќна и розева блуза која повеќе ги истакнува моите недостатоци него ли што ги сокрива. Божем не ми била доволна сета таа розева боја на мене, па сум облекла и розеви сандали (ако воопшто можат да се наречат сандали
И сета оваа комбинација беше зачинета со премногу лоша фризура!!! Се нервирам сега, да.
Се случувало исто многу пати да направам некој кикс со облеката, и целата комбинација што ќе биде на мене, ама сум се вадела демек bad day, нешто

-Oва сум јас порано. некој ако ме препознал нека ми каже.