ТЕМА: Victoria's Secret

Мислење 09 Јун 2010, 17:34

Што мислите за девојките поточно за ''ангелите'' :D Дали ви се допаѓаат ревиитe,колекциитe,парфемите,забавите,аксесоарите, и милион други нешта на Victoria's Secret??...Јас уживам да ги гледам,прекрасни се....а и кога би имала доволно парички би си купила нешто :lol: :lol:
Слика
Слика
Слика
Слика
Слика
Слика
Слика
viki44e

Жолто цветче

978996
Мислења: 1997
Зачленет: 17 Мај 2010, 21:09
Локација: *On a pool party*
Some people come into our lives and quickly go.Some stay for a while and leave footprints on our hearts.And we are never,ever the same...

Слика Слика

Мислење 09 Јун 2010, 17:44

Прекрасни се и манекенките и сите колекции, ревиите се ептен гламурозни и стварно би сакала и јас да има продавница во Мк па да може да си купиме по некои парче, а знам дека многу девојки си порачуваат од Америка па по некои пријатели им ги донесуваат. Од манекенките најмногу ми се свиѓа Адријана Лима, Хајди Клум и Жизел ( не знам дали е уште во Викторија Сикрет или си даде отказ) :^)
veri

Жолто цветче

1300247
Мислења: 3034
Зачленет: 14 Јан 2010, 23:08
Life is not about how many breaths you take, but how many moments in life that take your breath away.

Мислење 09 Јун 2010, 17:50

Па не е Жизел повеќе,не е од 2007 во ангелчињата...Исто е добра и Алесандра Амбросио..
Слика
viki44e

Жолто цветче

978996
Some people come into our lives and quickly go.Some stay for a while and leave footprints on our hearts.And we are never,ever the same...

Слика Слика

Мислење 09 Јун 2010, 18:01

Ги обожавам креациите на ВС. :D
Очите ми се одмараат кога ги гледам. А од моделите најубави ми се Лима, Александра А., Жизел беше една од најубавите. А Хајди Клум некако ми е многу остарена. :D
И јас сакам да отворат бутик на Вс тука во Македонија, да не се мачиме да нарачуваме.
Вики ми ја погоди темава :hug:
Angelche

Жолто цветче

12092280
Мислења: 3732
Зачленет: 06 Мај 2010, 13:02
Локација: Циркуз наречен Македонија
Ange ou demon.

Мислење 09 Јун 2010, 22:32

Јас преку нет си нарашувам од Victoria's Secret, до сега имам купено три пара купаќи, гаќи и маички. Добар квалитет се. Само кај нас не утепаа со царината, некој ја има купено лиценцата за Victoria's Secret, иако нема отвирено продавница, сепак си ја чува , а поради тоа ми ги царинеа како нафта да увeзувам :D
Инаку не се скапи, за такви модели и дизајни навистина вредат дадените пари, и од тука да купувам истите пари ќе ги дадам, а има и големи попусти.
irenna

Жолто цветче

13471506
Мислења: 2547
Зачленет: 01 Дек 2009, 20:19
Локација: Скопје
There are three ways to do something: good way, bad way and my way

Мислење 10 Јун 2010, 14:52

Прекрасни се сите милина да ги гледаш,ги обожавам,баш сакам и кај нас да има продавница Викториа сикрет..најслатка ми е Миранда Кер,срцка :inlove: :inlove: :inlove:
Прикачени фајлови
victorias-secret-show-11158-11.jpg
victorias-secret-show-11158-11.jpg (58.06 KiB) Разгледано 2025 пати
kerr.jpg
kerr.jpg (13.77 KiB) Разгледано 2025 пати
miranda_kerr_7.jpg
PinkPanterka

Сино цветче

6491
Мислења: 462
Зачленет: 14 Мај 2010, 01:44
Радоста на срцето се гледа во сјајот на очите♥

Мислење 10 Јун 2010, 16:23

irenna напиша:Јас преку нет си нарашувам од Victoria's Secret, до сега имам купено три пара купаќи, гаќи и маички. Добар квалитет се. Само кај нас не утепаа со царината, некој ја има купено лиценцата за Victoria's Secret, иако нема отвирено продавница, сепак си ја чува , а поради тоа ми ги царинеа како нафта да увeзувам :D
Инаку не се скапи, за такви модели и дизајни навистина вредат дадените пари, и од тука да купувам истите пари ќе ги дадам, а има и големи попусти.

Па не знам дали е возможно да има откупено лиценца,а да нема отворено продавница...мислам дека не е можно тоа,мислам дека се царини се што стига како пратка со производи кои се купени од странство.Зошто братучед мој порачува опрема за тетовирање од Америка често и секогаш му ја царинат,а исто така таква нема тука кај нас.
Инаку,колку те чинеше едно парче ако не е тајна?!Мислам со се достава и царина и се...мене малце тоа ми е,да не ме опељушат солидно,па да треба да ги урамам гаќите и од жал да не ги облечам.
Lilit

Жолто цветче

85411393
Мислења: 4378
Зачленет: 25 Ное 2009, 23:51
Локација: Зрно грашок

Мислење 10 Јун 2010, 17:54

Јас бев на идеја за отварање ваква продавница..затоа што моја блиска другарка работи за америчка шпедитерска фирма..Ама она кога си нарачуваше од Викториас и ги носеа наши луѓе од таму затоа што вика дека царината е голема..Така да и плус поскапи се и ќе те треба тука да се продаваат со цени кои верувам за наш стандард е многу..Така да ништо од идејата..Али никогаш не вели никогаш! ;)
julie77

Жолто цветче

61304356
Мислења: 4562
Зачленет: 02 Фев 2010, 16:31
Локација: Special land
Слика

Мислење 10 Јун 2010, 18:23

Ние нарачуваме повеќе другарки, и ни се собира голема сума за нарачка, шипингот е бесплатен, ама кога ни дојдоа јас платив плус 30 евра повеќе од она што сметав дека ќе го платам(а имав нарачка од околу 70 евра ) , и се тоа за царинење. Отворете на страната на Victoria's Secret ќе видите дека цените им се пристапни, ама царинава не одра. Од Америка пратката стигна за три дена, а тука за да ја царинат чекавме 10 дена .Братучед ми има бутик и он ми кажа дека најверојатно Алек-Теранова или Фешнгруп ја имаат купено лиценцата.
irenna

Жолто цветче

13471506
Мислења: 2547
Зачленет: 01 Дек 2009, 20:19
There are three ways to do something: good way, bad way and my way

Мислење 13 Јун 2010, 14:28

Слика
Слика
Слика
Слика
viki44e

Жолто цветче

978996

Слика Слика

Врати се на Мода и стил

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: An-na, DrenkaC, kuc, lalala3, mary1005, Minnie-e, mouse, Saki15, Shekerka, TeaB, Trendafilka и 47 гости

Site Meter