ТЕМА: Victoria's Secret

Мислење 24 Јан 2012, 21:04

Ангелите се супер, Викторија Сикрет мислам дека има одличен маркетинг и стил, преубави девојки- ама самите производи не им се толку квалитетни... Ми се допаѓаат купачите , ги имам овие на сликата ( црни )
http://www.victoriassecret.com/ss/Satellite?ProductID=1265700668772&c=Page&cid=1324474294267&pagename=vsdWrapper
Имам и некои млека за тела ама не ми се свиѓаат, премногу се густи некако... Имам и некое сјајчиња- тие убави се, онака.
А гаките се е синтетика (скоро)...
Dazzle

Сино цветче

687174
Мислења: 275
Зачленет: 03 Јан 2012, 19:43
Слика

Мислење 02 Фев 2012, 15:35

http://stipka.com.mk/shobizz/glamur/482 ... -pred-i-po

Девојките се топ, било пред или по ама навистина постои разлика, што мене лично ми олесни.. :lol: :lol:

п.с. барем сега ќе можам малку да ги спуштам критериумите за вежбање.. :lol: 8)
Miss666

Зелено цветче

255177
Мислења: 590
Зачленет: 24 Јул 2011, 17:36
Локација: Местото до Дарко Станиќ :)
Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving.”

Don't be so quick to judge me, you only see what I choose to show:*

<3 <3 <3 <3 DARKO STANIC <3 <3 <3 <3

Мислење 03 Фев 2012, 09:02

wolf4e напиша:Jас денес порачав од нивниот сајт хеланки ама не обични овие на фармерки наличуваат :!: :D и гакички,двете беа по 30 долари,а на крај за испорачка,доставување ли,ми зедоја уште 30 долари :doh: E тоа мислам е ту мач,туку едвај чекам да ми стигнат,би сакала да порачам и градник,но ми е страв со броевите,ако ми се мали што ке му правам? :^)

Eве овие ги порачав,многу ми се убави
V326131.jpg

Cакам да си порачам некое спрејче,ај кажете некое убаво,само да не се
Love Spell,Pure Sedaction,Amber Romance ги имам пробавно овие :)

Mене денес ми стигнаа работиве,живи радости сум ^_^
Cтигнаа само 1 ден покасно,вчера требаше да стигнат ама ок :D
Mатријалот на гаките и хеланките е многу убав,и си ми дадоја 10 процент до 14 февруари :D
A овај лосионов дефенитивно им е најубав од сите што ги имав до сега Слика Dream angles heavenly
Eдит си го најдов бројчето на еден линк назад,туку ме интересира дали некој има порачано пример градник или нешто друго па да не му чини и да го врати,може да се врати? :?: знам една роднина вракаше назад фустани,ама тоа беше на друг сајт :^)
Последна редакција: wolf4e на 03 Фев 2012, 09:27; редактирано еднаш.
wolf4e

Жолто цветче

13271281
Мислења: 1991
Зачленет: 16 Јан 2010, 17:56
Bнимавај што посакуваш...може да се исполни!

Мислење 03 Фев 2012, 09:22

^ И јас имав проблем со градниците,еднаш порачувавме со сестра ми,и на двете ни беше мало.Јас носам ц,а таа д,така да најубаво е ако можеш да си пробаш зошто навистина се малецки и се помиривме дека за нас број нема :worried:
Инаку се согласувам дека хеланките се преубави,јас имам трочетврт,и ги изнаносив а око не им трепнало.Сестра ми има пижами и се жали дека ептен и с е рашириле после неколку перења,така да незнам дали би си порачала и јас,зошто имаат стварно преубави пижами.
За гаќичките исто потврдувам дека иако се скапички,подобар квалитет не сум имала!
Шминката исто е фантазија,ги имам тушот и руменилото,ги платив скапо ама незаменливи ми се :inlove:
Слика
Слика

Исто и сјајчињата вредат за секој денар :up:
Слика
eli25

Зелено цветче

26953380
Мислења: 919
Зачленет: 19 Сеп 2010, 17:46
Локација: Under the same sky,dreaming the same dream.
What do I want to be in 5 years?
Happy.

Мислење 03 Фев 2012, 15:47

Да ве прашам дали некаде по продавниците можат да се купат прозиводи на ВС? Дали ги има вака низ паарфимерии некаде???
За порачување не ми е многу сигурно, не се нафаќам :/
DreamAngel

Сино цветче

4013
Мислења: 100
Зачленет: 26 Јан 2012, 01:35
Слика

Мислење 03 Фев 2012, 15:52

DreamAngel напиша:Да ве прашам дали некаде по продавниците можат да се купат прозиводи на ВС? Дали ги има вака низ паарфимерии некаде???
За порачување не ми е многу сигурно, не се нафаќам :/

Во Соравиа има отворено, ама оутлет :)
Alanna

Зелено цветче

306437
Мислења: 987
Зачленет: 20 Ное 2010, 14:40
Локација: Скопје
Слика

Мислење 05 Фев 2012, 15:18

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... EkorG5kbSo

Ja пуштиле оваа плавава да збори место Андријана. :D
Добра одлука gorgeous. Мња! :*
LilBaby

Жолто цветче

17733074
Мислења: 1502
Зачленет: 11 Мај 2011, 17:01
Локација: Венера.
It's easy now to see that we were always meant to be ...

Мислење 05 Фев 2012, 22:23

андријана лима и миранда кер ми се најубавки срцки се
s.t.e.f.a.n.j.a

Сино цветче

3813
Мислења: 366
Зачленет: 04 Јан 2012, 22:06
Локација: Во дневната на креветот
ЕДНА МИНУТА ТАГА ТИ ОДЗЕНА 60 СЕКУНДИ СРЕЌА

Мислење 10 Фев 2012, 12:49

Манекенка на "Викторија сикрет" ги остави крилјата во име на религијата
Слика
Моделката Kајли Бисути, која две години беше еден од ангелите на "Викторија сикрет", реши да ги остави ангелските крилја и му се посвети на христијанството. Таа е убедена дека само маж ~ има право да ги гледа нејзините тело и долната облека што ја носи.

- "Викторија сикрет" беше моето најголемо достигнување во кариерата. Тоа беше с` што сакав да го постигнам. Ми беше драго што бев дел од тој тим, ми беше многу забавно да работам на нивните ревии и кампањи. Но тоа што носев долна облека не беше облека и се косеше со мојата религиозна определба. Моето тело треба да биде само за мојот маж. Тоа е света работа.

Голем број девојки се угледаа на мене, па сега и тие го делат моето мислење дека телото му припаѓа исклучително на мажот со кој живеат - вели таа.

Kајли додава дека би сакала да биде добар пример за младите и да придонесе во намалувањето на разводите.
girl.23

Жолто цветче

12381566
Мислења: 1805
Зачленет: 02 Јул 2011, 12:09
"Čovjek samo srcem dobro vidi, bitno je očima nevidljivo."

Мислење 10 Фев 2012, 22:44

Ејјј се покажала она цела во рок од две години, има слики во долна облека колку сакаш па сеа и текнало дека телото ќе било само за маж и....
AlicaInWonderland

Жолто цветче

2224772
Мислења: 1953
Зачленет: 26 Ное 2010, 19:35
Локација: In Wonderland

Врати се на Мода и стил

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: b.monroe, figgiMK, FlameFairy, ivinakit, ketisk, MSNbot Media и 32 гости

Site Meter