ТЕМА: Високи потпетици

Мислење 26 Сеп 2010, 23:28

mozebi bi mi se sprotistavele zosto sum na forumov kako 14 godishna , no sakam da ve prasam nesto za sovet. na Moite drugarki roditelite im davaat da nosat visoki potpetici , no ne e ist sluchajot i kaj mene. majka mi nikako e mi dozvoluva da nosam da nosam a jas mnogu sakam , premnogu . sega ke odime na edna proslava za kratko vreme ( 1 nedela ) i sakam da si kupam nekoi no ne mi se veruva da mi dozvoli. ke mozete li da me sovetuvate sozto e toa taka i ako znaete nekoj nacin da mi kazete kako da go probiam nejzinoto mislenje. :)
Sophy14

Фем почетничка

52
Мислења: 33
Зачленет: 17 Јан 2010, 01:20

Мислење 26 Сеп 2010, 23:32

И мораше цела тема да отвориш за ова?? |( |( Имаш тема Сакам да прашам!!!
И да мала си...слушај ги родителите 8)
viki44e

Жолто цветче

978996
Мислења: 1997
Зачленет: 17 Мај 2010, 21:09
Локација: *On a pool party*
Some people come into our lives and quickly go.Some stay for a while and leave footprints on our hearts.And we are never,ever the same...

Слика Слика

Мислење 26 Сеп 2010, 23:43

imas cel zivot pred tebe...taka da stikli ne ti begaat ;)

Потсетување од модератор

Ве молиме пишувајте на кирилица. Ако не знаете како, прочитајте овде.
Monce89

Фем почетничка

70
Мислења: 41
Зачленет: 03 Јул 2010, 22:42

Мислење 27 Сеп 2010, 12:09

Мајка ти е во право. Штиклите не ти бегаат, за тоа ич да не се секираш ;)
Hipica

Виолетово цветче

60829561
Мислења: 11394
Зачленет: 31 Дек 2009, 01:34
Локација: Се дувам на врв на Ајфелова
You can still gain me with love and have me for a while, you know? But you're not fighting for us.
Therefore, my love for you will grow low day by day and all the memories will consequently die.

Мислење 10 Окт 2010, 17:43

Sophy14 напиша:mozebi bi mi se sprotistavele zosto sum na forumov kako 14 godishna , no sakam da ve prasam nesto za sovet. na Moite drugarki roditelite im davaat da nosat visoki potpetici , no ne e ist sluchajot i kaj mene. majka mi nikako e mi dozvoluva da nosam da nosam a jas mnogu sakam , premnogu . sega ke odime na edna proslava za kratko vreme ( 1 nedela ) i sakam da si kupam nekoi no ne mi se veruva da mi dozvoli. ke mozete li da me sovetuvate sozto e toa taka i ako znaete nekoj nacin da mi kazete kako da go probiam nejzinoto mislenje. :)

Јас сега пред една недела наполнав 13 години, и едвај мајка ми ја убедив да носам штикли за роденденот. :lol:
Секогаш, уште од мала и ги носев штиклите, и едни и ги имам скршено, беше свиткана штиклата навратре, ама се извадов, и реков дека и е од колата, од педалите :wasntme: :angel:
Мислам дека ако седнеш, убав муабет да направиш, можно е да те остави. Ќе и објасниш дека сите носат, дека и ти сакаш. Нема одма да купиш 15-ка... Ќе почнеш со некој ниски... и полна штикла по можност, најлесни се за носење, многу мали шанси да паднеш :D
Lov3

Зелено цветче

1190832
Мислења: 585
Зачленет: 08 Окт 2010, 23:18
Локација: On a road rage suicide.
Enjoy every second. Feel every second. Cry every second. Laugh every second. Destroy every second. Give every second.
The rage and love, the story of my life...

Stop, Drop and Roll!

Мислење 10 Окт 2010, 17:55

Брееее едвај си проодела, штикли ќе носиш. Слушај си ја мајка ти, најубаво знае.
RainBow

Црвено цветче

6721912
Мислења: 9840
Зачленет: 03 Дек 2009, 16:27
"Таму каде што се љубиме никогаш не е ноќ..."

Мислење 10 Окт 2010, 17:57

Премала си за штикли. И шо читам, 13 години штикли??? :o
Ало, деца сте бе уште, дечињааааа! Ја се чудам како родителите дозволуваат вакво нешто, посебно татковците, со кој ум?! :fubar: Поодвратна слика од некое 13-14 годишно девојченце со штикли ми нема! Уствари, језиво ми е. Не брзајте штиклите не ви бегаат, личете на нормални девојчиња а не на жени!! Страшно какви генерации доаѓаат, осеќам во иднина 5 годишни ќе почнат да носат штикли. :tmi:
Lacrimosa

Жолто цветче

1804859
Мислења: 1412
Зачленет: 19 Јул 2010, 02:50

Мислење 14 Окт 2010, 12:46

Lacrimosa напиша:Премала си за штикли. И шо читам, 13 години штикли??? :o
Ало, деца сте бе уште, дечињааааа! Ја се чудам како родителите дозволуваат вакво нешто, посебно татковците, со кој ум?! :fubar: Поодвратна слика од некое 13-14 годишно девојченце со штикли ми нема! Уствари, језиво ми е. Не брзајте штиклите не ви бегаат, личете на нормални девојчиња а не на жени!! Страшно какви генерации доаѓаат, осеќам во иднина 5 годишни ќе почнат да носат штикли. :tmi:

хахахахахх :rofl:
сестра ми носи штикли само кога излегува, ама почесто носи патики, а има 16 години :)
Јас го праев роденденот дома, затоа бев со штикли, иначе да го правев негде надвор сигурно немаше да носам штикли :$
ама сепак, еднаш годишно ми е роденден не секој ден! :lol:
и се согласувам со тебе, треба детството да си го живееме, а не уште од мали да почнеме да се шминкаме, со штикли, дечковци и уште триста глупости :D
Lov3

Зелено цветче

1190832
Мислења: 585
Зачленет: 08 Окт 2010, 23:18
Локација: On a road rage suicide.
Enjoy every second. Feel every second. Cry every second. Laugh every second. Destroy every second. Give every second.
The rage and love, the story of my life...

Stop, Drop and Roll!

Мислење 17 Окт 2010, 14:22

не мора се што прават другите да правиш и ти и јас сум колку тебе ама сепак не носам штикли за се ке си дојде време :)
NICKRIVERS

Сино цветче

1120
Мислења: 114
Зачленет: 08 Јул 2010, 18:50

Мислење 17 Окт 2010, 14:23

Убаво ти рекла мајка ти . Ама и да облечеш штикли , ќе видиш како ќе плачеш и молиш за патики или балетанки . Ова од лично искуство :)
Dushica-sk

Жолто цветче

22401416
Мислења: 4769
Зачленет: 12 Јан 2010, 19:03
Don't be pushed by your problems. Be led by your dreams.

Врати се на Мода и стил

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: An-na, DrenkaC, kuc, lalala3, mary1005, Minnie-e, mouse, Saki15, Shekerka, TeaB, Trendafilka и 43 гости

Site Meter