Sophy14 напиша:mozebi bi mi se sprotistavele zosto sum na forumov kako 14 godishna , no sakam da ve prasam nesto za sovet. na Moite drugarki roditelite im davaat da nosat visoki potpetici , no ne e ist sluchajot i kaj mene. majka mi nikako e mi dozvoluva da nosam da nosam a jas mnogu sakam , premnogu . sega ke odime na edna proslava za kratko vreme ( 1 nedela ) i sakam da si kupam nekoi no ne mi se veruva da mi dozvoli. ke mozete li da me sovetuvate sozto e toa taka i ako znaete nekoj nacin da mi kazete kako da go probiam nejzinoto mislenje.
Lacrimosa напиша:Премала си за штикли. И шо читам, 13 години штикли???![]()
Ало, деца сте бе уште, дечињааааа! Ја се чудам како родителите дозволуваат вакво нешто, посебно татковците, со кој ум?!Поодвратна слика од некое 13-14 годишно девојченце со штикли ми нема! Уствари, језиво ми е. Не брзајте штиклите не ви бегаат, личете на нормални девојчиња а не на жени!! Страшно какви генерации доаѓаат, осеќам во иднина 5 годишни ќе почнат да носат штикли.

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: An-na, DrenkaC, kuc, lalala3, mary1005, Minnie-e, mouse, Saki15, Shekerka, TeaB, Trendafilka и 43 гости