http://www.youtube.com/watch?v=Qvywju-X ... Bi-Jco8%3D јас и другарка ми направивме јутјуб канал и планираме да направиме туториали за коса, нокти и шминки се надевам дека ке ви се допадне.. помогнете ни да добиеме повеќе гледања
Youtube кога ќе направиме ново видео, ќе го ставиме тука. дали да направиме како се прави машничка во коса: аок сакате нешто да направиме пишете овде
Youtube Со среќа нека ви е ајде ! Инаку само подобрете си го светлото, ако снимате на ова, ништо не сте направиле
Youtube па скоро сите разбираат англиски, а македонски само македонија и балканот. се надевам дека ќе ви се допадне видеото што го ставаме. ќе постнеме линк тука кога ке го ставиме
Youtube Морам замерки се надевам нема лутење. Мене ми пречи што позадината не ви е средена, кога избирам девојки кои сакам да ги гледам на YouTube ми привлекуваат внимание оние со убави и мили лица, пријатен глас и средена позадина. Друго, подобро напишете го на лист текстот па така кажувајте го него вака дур ви текне зборот, па се смеете срамежливо. Кога правите фризури не е лошо прво да ја исчешлате косата затоа што вака изгледа ко борба да водите со неа или барем користете чешел со поретки запци. Вие сте убави и мили и двете, знам дека е почеток, но потрудете се да не изгледа баш ко да сте почетници. Штом сте се решиле на ова сигурно сте изгледале многу туторијали. Ќе ве следам
Youtube многу ни значи твојот коментар. знам и те подржувам во сето тоа што кажа сепак ни е прво видео, и ќе биде се подобро и подобро. фала многу
Youtube Искрено малку се губите во англискиов. Ви треба повеќе вежбање околу тоа што ќе кажете во наредниот клип, бидејќи на моменти ова ми звучеше како I MY NAME IS POTATO. Втора работа не мора одеднаш премногу да се форсирате и да очекувате дека цел свет ќе ве види, така да мене сасвим ми е океј да зборувате на македонски. Како Сефора што прави. Ако премногу се внесите во ова, отворете си и блог, таму ќе можете уште повеќе да се промовирате и погледани ќе бидете ако клиповите ги ставате на блогот.
Youtube Прво,секоја чест на храброста,јас не би можела,би ме убило трема. Второ, не сте лоши,а плус верувам со тек на време ќе се подобрите. И трето,убаво ви кажа марама, спремете текст претходно, ќе звучите подобро а и ќе изгледате подобро,со повеќе самодоверба.. и позадината ви е малце млитава,одберете друго место,или средете го сегашново.
Youtube како за почеток добро е, но за нареден пат, девојче (што ја правиш фризурата) биди малку понежно мене ме заболе главата кога видов како ја влечеш додека ја чешлаше и собираше косата не брзај многу, полека, а може и да се извежбате неколку пати пред да почнете да снимате. И дај зборувајте македонски бидејки англискиов не ви е баш добар, да не кажам ич, половина зборови не ги ни знаете, ако веке сакате да ве разберат сите, ставете превод на тоа што ке го кажете.
Youtube Многу убав глас имате и двете, преслатки сте јас имам предлог да направите туторијал за вечерна шминка Продолжете со добрата работа. Со среќа
Youtube Фала многу на вашите пофалби и сугестии, кои ќе ги имаме во предвид за следните видеа. Не заборавајте ова е првото видео кое го снимавме. позз
Youtube Фала многу на подршката! Ќе пробаме да направиме таков туторијал во наредното видео. многу ни значи вашата подршка
Youtube Oh, it's ok, i like it Како за почеток супер сте, понатаму ќе видиме.. Само би било добро да зборувате на македонски и да се извежбате неколку пати пред снимање.. Бидете посигурни при снимањето и ќе се привикнете после неколку видеа.. Секое добро, продолжете со работа
Youtube Фала имаме во предвид да направиме нешто како вечерна шминка ако имате некоја друга идеа пишете