Го глеавте на Влатко интервјуто??? Дер ис ноу плејс ту пут ол д поинтс!! Ја се извинувам на можда оф-топиков ама и по која основа е оваа водителкава иритантна ставена на телевизија???? Боожеееее!
Ајдееееее, почнаааа Може да се коментира ЕДИТ: Само на Евровизија знаеме како им е на другите кандидати кога ќе пееме ние... Ни збор ништо не разбираат
Ние не сме у ова полуфинале. А иначе оваа првава од Полска е главен фаворит само да ви кажам. Мене лично ич не ми се свиѓаше.
Оваа од Полска фаворит??? Па во споредба со овие двете - Бугарската певаљка и оваа Хаба со баба и, нашиот Влатче е ѕвер.
Хмм, Норвежаните пуштиле црнкиња? Повеќе на афричка ми личеше песната Ама ајде , да не звучам како расист, не беше лоша
Аууу ме наежи Ауреља Не се ни сомневав во неа Перфектно испеа А другите досега не ми оставиа некој посебен впечаток
од Aуреља очекубав подобра песна! има преубав глас, убави песни ама не не, ја зезнале за евровизија... сепак Aлбанците треба да ја пратат Eлвана гјата перфекција од жена, дали изглед дали глас, дефинитивно таа е за на Eвровизија како и да е до сега ниедна песна не ми се допадна
А еве ја темава, јас па барав барав немаше и отворив нова во Филм и ТВ. Србија катастрофа не заслужуваат ни поен, ама знаеме дека ќе добијат со оглед на тоа што ни се соседи и ова е повеќе политичко отколку музичко шоу. За другиве немам посебно мислење досадни ми се досега сите а да, Турција катастрофа истотака.
a песнава за запек е добра а? катастрофи само за у вц, да си ја пуштам и да му се молам на господ побрзо да се олеснам