мислам дека немаше ваква тема Спојлер ако некаде има дајтеми линк бидејќи не најдов . Па колку често го користите Јутуб дали имате акаунт и каква музика обично слушате? Исто скам да прашам како можам да го избришам својот акаунт на Јутуб. ако некој знае нека пише во коментар или во ЛП
Јас имам акаунт. Слушам и гледам се и сешто. Имам постирано и неколку видеа. А за сметката еве ти линк http://www.wikihow.com/Delete-a-YouTube-Account
Вака се брише -- Sign in with your username and password. -- Click on your username in the upper-right corner. -- In the drop down menu, click Settings. -- In the Overview tab, click the button below your email address that says Advanced -- Choose the Close Account button Имам акаунт. Порано го користев почесто, сега ептен ретко. Моментално учам како да едитирам видео. Потешко е него што мислев.
не би можела да преживеам без YouTube..братми има акаунт ама не се малтрерирам со правење видеа..само си слушам музикааа
Не можам да си го замислам животот без YouTube Едноставно многу ми е корисен и практичен,има многу туторијали за коса,за лице,за тело,за храна,за некои додатоци,за облека,некои си маски,буквално се што ми е потребно,мерааак! И покрај сето тоа имам и филмчиња да гледам(секако не баш сите што ги сакам),а и песни си слушам,ЗАВИСНИК! Што да ти кажам,туто комплето хаха Имам YouTube account,но не ми е во употреба,немам видеа Сакав да прашам дали има некоја македонка што прави DIY,tutorials и тако даље..Небитно дали зборува на македонски или англиски бацкии
YouTube е многу практичен Најчесто го користам за преслушување на некоја одамна заборавена песна,гледање туторијали за шминка,фризира и сл работи Инаку акаунт немам..
YouTube е многу практичен и јас многу си го сакам и си го употребувам за слушање музика,гледање на смешни и интересни видеа,гледање на серии и филмови и гледање на стручни и научно објаснети појмови од секојдневниот живот и затоа ќе продолжам да си го употребувам редовно и во иднина! А,мои сопствени видеа барем досега не сум правела и немам акаунт,но ако некогаш ми затреба тогаш ќе отворам и свој сопствен акаунт на YouTube,но,нели,се во свое време,а дотогаш ќе си продолжам да уживам во работите коишто отсекогаш сум сакала да си ги гледам на YouTube!
~јутуб е првата работа што пуштам кога ќе го пуштам компијутерот.. гледам видеа од pewdiepie , foseytube, bethany mota, shane dawson, maximbady, zoella, jenna marbles, jack vale films и не ми текинаат илјадници уште
^ Кога сме веќе кај влогови на YouTube, редовно ги следам Zoella (па и брат и’, другарите, сите комплет), а ја обожавам Hanna Maggs Порано уклучував јутуб ако имам некоја потреба специјално, ама откако почнав со влоговиве, со нетрпение ги чекам новите видеа
За како се брише акаунт поима немам, никогаш и не сум имала потреба од тоа. Инаку имам акаунт и скоро секој ден го користам Јутуб било за музика, трилери на филмови, информативни видеа... Обично слушам музика од различен вид. Која ќе ми падне на памет таа. Или пак уклучувам некои од плејлистите на акаунтот.
Имам свој акаунт ама не го користам за ништо, онака ми е за да ставам на некое видео like. xD Неможам да замислам ден без Youtube
ја имам акоунт и правам видеа ако сакате видете некое видео https://www.youtube.com/channel/UC7fNRs ... x1OpINPHew
Зошто песните на youtube ми се отвараат но не почнуваат да свират односно остануваат на 0:00 без разлика на тоа колку чекам? Само кај мене ли е проблемов??