ТЕМА: Англиски јазик за почетници

Мислење 11 Дек 2010, 13:29

Би ве замолила да ми дадете веб-страни од каде што ќе можам да симнам програми од англиски јазик за почетници...
Аватар на корисникот
Victorya

Жолто цветче
 
428748
Мислења: 1398
Зачленет: 05 Јан 2010, 02:20
Не барај совршенство за да сакаш, бидејќи ќе умриш без љубов. Најди нешто несовршено, љуби го и направи го совршено!

Слика

Скриен текст: покажи
Слика

Мислење 11 Дек 2010, 15:33

http://learnenglish.britishcouncil.org/en
http://www.learnamericanenglishonline.com/Blue%20Level/Blue%20Level.html
http://www.learnenglish.de/
Овие се за онлајн учење, ама убави се зашто има и вежби.
Аватар на корисникот
LivingGlam

Жолто цветче
 
522312507
Мислења: 2183
Зачленет: 28 Сеп 2010, 13:51
„Реализмот што е ограничен со крајот на својот нос е поопасен и од најбезумната фантастичност, затоа што е слеп.“ - Ф. М. Достоевски

Мислење 11 Дек 2010, 17:31

http://www.livemocha.com/
Не знам колку е добар овој сајт, но види, можеби ќе ти послужи. :)
Аватар на корисникот
Angelche

Жолто цветче
 
13112392
Мислења: 3768
Зачленет: 06 Мај 2010, 12:02
Локација: Вода
Ange ou demon.

Врати се на Образование

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: FlameFairy, MagsDestiny, marchiiii, nice-girl и 35 гости