dali nekoj znae kako da dojdam do prasanjata za sociologija i ekonomika na pretprijatia za prva godina ekonomski fakultet na Fon. Na decko mi mu trebaat. Da mi kaze nekoj otprilika nekolku pashanja ako se sekava posebno za ekonom. na pret., deka toj e vonredno a i raboti i nema mnogu vreme za ucenje. maki teski se zezam! p.s. i dali ekonomika na pretp. moze da se polozi ako se uci od (tamu nekoi) slajdovi. i na koj princip ke bidat prasanjata - dali mora da se pisuvaat ovie lugevo deka mn iminja ima, za koj sto definicija kazal? [mod-kirilica:fuj9zwe7][/mod-kirilica:fuj9zwe7]
Не најдов друга тема затоа тука ќе го напишам она што од ФБ го прочитав. Искрено подобра одлука одамна не сум прочитала! Браво Управниот одбор на ФОН Универзитетот за новата уписна година одлучи: на сите оние деца кои останале без двајцата родители, а имаат желба да студираат, да им овозможи бесплатни стипендии.
obrazovanie/privatni-vs-drzavni-fakulteti-t742/ овде можеби ќе го најдеш одговорот што го бараш позззз
уффф ова бесплатново не е толку бесплатно студирањето им е платено ама мораат да плаќаат за секој колквиум и испит по некој 400 денари
Има, тоа се стипендии кои покриваат само 20%, 50%, 80% од школарината. И еден добронамерен совет, немора да понижувате никој доколку не сте информирани. А посебно не некој што ви помага. Јас бев студент на Факултеот за Детективи и безбедност, ако ви треба нешто за тој факултет, тука сум.
да економика нека учи од слајдови, доволно е, јас со тоа 10ка добив, и сите предмети што се кај таа професорка (Марија Зарезанкова) нека ги учи од слајдови, од таму паѓаат прашањата. кратки се, со заокружување, дополнување и некои кратки одговори. Социологија дава 3 прашања на раскажување, лекционо одат. Не ми текнува социологија што прашања ми паднаа, одамна беше тоа.. 450 ни е колоквиум, 600 испит
Има ли некој на факултетот за моден дизајн , дали сте задоволни или некоја информација што и како е.. помогнете ми ,страв ми е да не згрешам