Дали може некој да ми напише состав "Моралот денес" ве молам ми треба за утре а не ми доаѓаат никакви мисли не мора состав може и неколку реченици ве молам. Фала однапред.
Здравооо ми треба помош зошто не ми оди баш најдобро во составување особено не за вакви теми, инаку темата се вика "Како истражувањето се одразува врз развојот на претпријатието и економијата?" и треба пример да дадеме , ако може некој да ми помогне благодарам однапред
Феминкии ми треба состав за настанокот на човекот. Според 2 гледишта на Адам и Ева и на Чарлс Дарвин.
zdravo ! mi treba sostav na tema ( Jazikot e najsilnoto oruzje na eden narod ) za utre mi e ve molam pomognete mi !!!
ве молаааам Дали може некој да ми напише неколку реченици за состав на тема Фолклорот и Митото благодарам..
ве молаааам фолклор и мито ??? ова сигорно се две теми не верувам да е опфатено во една или како ? ај те молам кажи по детално што ти треба за да ти помогнам
ке може некој да ми каже ако не барем идеи за есеј на тема "Јазикот-мојата татковина" ми треба за утре ... Фала однапред
Ке може некој да ми ја раскаже Канцониер од Франческо Петрарка, нека ми пише во лп...ве молам итно е!
Феминки да не имате некој состав за историјата на македонскиот јазик?Почнувајќи од старословенскиот па се досега?ве молам ако имате состав да ми пишите во лп .Итно ми е за утре прва писмена в средно ве молам ви благодарам однапред
Здраво дечки Ми треба есеј за по граѓанско образование на тема:Зошто треба да чи почитуваме законите ако имате нешто на оваа тема ве молам дајте ми за утре ми треба >.<
Ако има некој што знае француски да ми каже неколку реченици, за темата пишете ми лп. Благодарам однапред.
ми треба есеј за „општеството денес и општеството утре“ ќе ви бидам многу благодарна ако ми помогните
можеш да напишеш еволуција на технологијата, каква е сега и каква ќе биде во иднина употреби ја и фантазијата на пр. во врска со таблетите дека понатаму ќе бидат заменети со нешто др. и такви слични работи. ако може и на мене во лп краток есеј па употреби стилски изразни средства дека читањето книга помага во сопственото надградување и изразување. не е тешка темата само треба да се седне и да се размисли убаво. па и сама си напишала почнувајќи од старословенскиот јазик (дејноста и работата на браќата) побарај помош од некоја другарка и превртај ги страните на интернет сигурно ќе најдеш нешто па ќе наведеш некои примери од секојдневието пр. закон за алкохолот и цигарите се повеќе млади си ги уништуваат животите знам, сега зависи за што се работи пиши ми може ќе ти помогнам СЕ НАДЕВАМ ДЕКА ПОМОГНАВ КОЛКУ ТОЛКУ туку ако сака некој да ми помогне би била премногу благодарна некој што пишува убави состави ако сака да ми помогне не за да напишам состав туку да ми даде 2 убави реченици за инспирација кандидати во лп
Има ли некој нешто кратко за ликот и некои случки за Споменка? ве молам бидејки ја немам прочитано, а во библиотеа ја нема