Депилирани машки?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од Wind, 18 јуни 2010.

1. Wind

Wind Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2010
    Пораки:
    76
    Допаѓања:
    28
    Ако има ваква тема, извинете... :)
    Јас прво да кажам дека стварно ми е одвратно дечкото да се депилира на било кој дел од телото... Освен кога би имал влакна на грб... Тоа ми е неубаво... Инаку стварно воопшто не ми се допаѓаат машките што се депилираат по нозе, раце... Вие што мислите за ова?

2. Oluska

Oluska Истакнат член

Се зачлени на:
    5 февруари 2010
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    24
    Јас пак сум повеќе за тоа да се депилираат.Не мора на нозете и на рацете ако не се баш приметни.Иначе ич не ме фаќа за око кога ќе видам на некое машко да му ѕиркаат од кошулата влакна т.е да имаат "скриен" тепих :lol: :lol:

3. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.444
    Допаѓања:
    5.404
    мммммммммм јас обожавам депилирани машки. навистина еве ќе ви кажам пред одмор дечко ми се депилира целосно само не раце затоа што и нема нешто многу на раце. баш изгледа провокативно мислам мазен и кога ќе се намачка со некое млекце за тело оф оф ај доста :lol: :lol:

4. lalezzz

lalezzz Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2010
    Пораки:
    349
    Допаѓања:
    71
    sakam koga mazite obrnuvaat vnimanie vo toj pogled sto navistina e higienski deluva estetski pa i sexsi.taka oskuben so plus edna tetovazicka okolu papoceto hm meraciii :P no eve mojot ne saka depilacija go smeta toa za pederasticnost,ne trpi ni b od bolka..smeski

На Vladus му/ѝ се допаѓа ова.
  5. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    депилирани машки??? не благодарам :rofl: се знае каде треба да си се средат :^) а не на секаде :o :D

6. princessofthedark

princessofthedark Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2010
    Пораки:
    1.018
    Допаѓања:
    151
    обожавам депилирани машки, најубави се, такви целите мазни :inlove:

На Girl.girl7 и srcekrsacka им се допаѓа ова.
  7. maleckata.22

maleckata.22 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јуни 2010
    Пораки:
    159
    Допаѓања:
    17
    Дефинитивно не.Како што кажа Бројче.Презадоволна сум само со тој дел среден.Повеќе ни барам ни сакам :rofl:

На Vladus и vasilbadminton им се допаѓа ова.
  8. ludacaa

ludacaa Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2010
    Пораки:
    749
    Допаѓања:
    181
    депилација?! никако мојов е супер вака не му треба депилација е сеа ако има стварно претерано многу како мајмун :lol: да сигурно дека ке инсистирам јас прва да се издепилира заш машко ко машко убаво е да има малце како шо би кажала другарками љубовен тепих ама да не бидеее ептен претерано! а иначе за долниот дел се подрзабира дека мора! :rofl:

9. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.824
    Влакна кај машките ми се одбивни само на градите.... али крај краева можам и преку тоа да преминам.

10. AlekBt

AlekBt Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    16
    Kako i sekade i ovde se raboti za vkusovi !!! Jas primer ne sakam vlakna na gradite pa zatoa se depiliram, osobeno sega na leto zadolzitelno. Na zima mozi malce da se propusti ! A za dolu mora da e sredeno sekoj pat :P Pozz ...

11. katka-slatka

katka-slatka Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    296
    Допаѓања:
    47
    депилирани машки? па добри се на изглед така,ама не би сакала мојот да е депилиран на градиве,се знае само каде да е среден,некако ми се педерски.Абе се знае за кој е депилирањето,не за нив,што се бутаат кај нас женските. ;)

12. Wind

Wind Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2010
    Пораки:
    76
    Допаѓања:
    28
    Е да да... И мене ми е ептеннн некако педерски. Фала богу што мојов не се депилира :) Ќе го убиев иначе.... Хахаха

13. lavce

lavce Истакнат член

Се зачлени на:
    24 ноември 2009
    Пораки:
    158
    Допаѓања:
    36
    Мене ми е одвратно кога ќе видам депилирано машко или исчупано се ептен тенки веѓи. Страшно :D

14. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    Оу јеахх ! :) Најубави ми се така ...ги поддржувам.Се ежам когаа одам на плажа и ќе видам некој ко мајмун :|

15. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.479
    Се согласувам. :) Мене ич не ми се свиѓа кога ќе видам депилирани на нозе и раце ц ц ц |(

16. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    A бе мислам оти имаше ваква тема некаде :?: И плус оваа не е за во се и сешто :^) Ама ај, сте ја отвориле, си имаат работа админките :wasntme:
    Инаку, сакам депилирани и средени само долу и под мишки, а не плетенки да плетиш. Мојов нема ни на стомак, ни на гради, по малку, па нема потреба да се средува многу. Ама на раце и нозе бре бљак, ко небаре педери се или во најлош можен случај маникенки :rofl:

17. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    Ако се ко мајмуни тогаш ќе се запрашам . Мојот нема на стомакот , градите и грбот .. е сеа нормално дека има на раце и нозе ама машко е . Не сакам да се депилира и на плажа да ме споредуваат , маж сакам а не жена до мене :) А на делот кај што треба да е мазен , мазен си е ;) :rofl:

18. girl12

girl12 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    43
    Хохох .. Имам еден другар што се депилира .. ама само нозетее .. Иначе не сакам депилирани машки освен на градите :)

19. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.643
    Допаѓања:
    161.636
    Не ги разбирам жените кои сакаат феминизирани мажи...нежни,мазни...бљак!
    Јас повеќе почитувам мајка природа,ако си има тепихче,не ми пречи,па дури и привлечно е,ако пак природата не му подарила,пак е ок.Ама се знае,што е вистински маж...ни на раце,ни на нозе,ни на стомак,ни гради,депилирање НЕ!Се знае само каде на тит местот и под пазуви,друго не доаѓа у предвид.
    Си ја осакатуваат мажественоста.
    За вкусови не се дискутира,ама некои вкусови се дискутабилни...

На Vladus, Dpokahontas, Neytiri и 2 други им се допаѓа ова.
  20. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.611
    Се согласувам со коментарите дека дотичното место и под пазуви мора да е суредено ;)

Околу другото, немам некој посебен проблем. Индиферентна сум по тоа прашање, ако има повеќе влакна и на градите и на нозете, не ми пречи, негов проблем (си помислувам само дали му е жешко) :D , ако нема, пак ок.

Моите другарки пак не поднесуваат влакнави мажи, ниту на градите, ниту по нозете, им се :puke:
    Ако решил некој да се депилира целосно, не ми губи ништо од неговата машкост. Пливачите се сите на пр. без влакненце на телото.

НО! :!: :!: :!:
    Една работа не ја поднесувам влакнеста. Грбот. Се' се', ама грбот ако му е како на орангутан, го гушкате без маица и ви се плеткаат прстиња одпозади.... forget it! :D

На 1209 му/ѝ се допаѓа ова.