Мобилни телефони

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од RainBow, 4 март 2010.

1. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.226
    Допаѓања:
    67.730
    Јас лично не можам да си го замислам животот без телефон. Цела меморија ми е во него :lol: Кои марки ги сакате и ги сметате за најдобри? Јас најмногу си го сакав сони ериксон, ама сменив сега на тач некој од т- мобиле.

На My litle pony, rose60 и sunshine2 им се допаѓа ова.
  2. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.192
    Можам без мобилен телефон,иако имам,баш така како што кажа се е меморирано во него и нема потреба од памтење,но од една страна и толку отупуваме,не ги користиме мозоците,затоа се тука мобилни,компјутери.Имам моторола.

3. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.365
    Допаѓања:
    142.435
    Мноооогу сакам ај фоун. Ама не толку многу да дадам толку пари за телефон... па и ај фоун нека е.

Во последно време многу ко користам, претежно за службенни цели. За викенд го баталувам. Кој сака да ме најде - знае каде и како :D

4. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.226
    Допаѓања:
    67.730
    Може може или блекбери, ама многу пари и ја не би дала толку за телефон. Доста е да може да се јавам да ме бараат и пораки да пратам. Е сеа се друго е луксуз :lol:
    И дали некоја членка има блекбери? Да каже импресии?

На malifesent му/ѝ се допаѓа ова.
  5. LaFille

LaFille Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    57
    Имав мерак за Ај фон, но откако брат ми се врати од Америка со еден, некако не ми беше по ќеиф...сфатив дека се уште повеќе ги преферирам роковниот и компјутерот :lol: а телефонот сепак го користам само за зборување...Сега си имам Самсунг и ЛГ...И да...мразам два телефони да носам одеднаш...дефинитивно морам да најдам некој што ќе прима две картички

На malifesent и Lostedlove им се допаѓа ова.
  6. manevska.mila

manevska.mila Истакнат член

Се зачлени на:
    27 февруари 2010
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    20
    nikako ne bi mozela da funkcioniram bez telefon :))) a ne ni sakam da se zamislam hehehe

7. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.365
    Допаѓања:
    142.435
    Има сопруг ми блекбери, и шо знам, не ме воодушевува нешто, а ни него.
    Има доста функции, ама не знам, не ми се допаѓа.

8. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Си имам Самсунг,и задоволна сум,има се што ми терба,ама не сум баш некој фанатик по мобилни,дечко ми ми е многу блиску,така да не зависам од него.МАкар што ми се има случено и да спијам на него,ама поретко!

9. Saraa

Saraa Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2010
    Пораки:
    2.482
    Допаѓања:
    7.540
    Видете вака телефонот е потреба, а не да се натпреварувам кој ке има поскап и полуксузен телефон, барем така јас сметам, исто така сметам дека каков и да е телефонот кој го имам ми е важно само да ми ја врши работата да можам да се јавам и да се разберам и чат пат некое пораче да пратам, и што знам па мислам дека можам да издржам без телефон поззз

На Twinkles и jEwElRy им се допаѓа ова.
  10. shiningstar

shiningstar Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    623
    Допаѓања:
    308
    Користам Нокиа и што знам некако најмногу сум задоволна. Иначе не сум зависна ама ич од мобилниот, дури и кога сум по дома го исклучувам понекогаш за да си одморам на раат. . . 8)

На malifesent му/ѝ се допаѓа ова.
  11. angie

angie Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2009
    Пораки:
    389
    Допаѓања:
    242
    Имам LG KG 280 и покрш мобилен амин :? Само блокира 8 мб меморија има без можност за мемориска и мноооогу лоша камера :evil: си знам понекогаш кога ќе си блокира да си го треснам до земја па луѓето околу мене се чудат со ми е :) Планирам да го сменам и ќе си земам некој барем со добра камера и меморија за да си слушам нон стоп музика и да си сликам наоколу :)

12. lolitaa

lolitaa Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    82
    Стварно и јас не можам да се замислам без мобилен телефон,а цело време користам сони ериксон некако најдобри ми се и нај издржливи,и нокиа се добри али овие највеќе ги сакам,има и многу добри мобилни али не сум многу мерак по мобилен на изглед го менувам кога ќе го издемолирам а тоа е на 1-2 години затоа што почесто ми паѓа :| :mrgreen:

13. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.824
    Од мобилен зависна не сум. Го користам само по потреба, ако не ми е интернетов при рака.
    Во однос на марките претпочитам исклучиво Нокиа. Си имам едно Нокивче, веќе 4 години и не смее да ми зуцне. Супер е, и батеријата трае и многу е издржлив (милион пати ми има паднато).

И само да се надоврзам на муабетот за Ај-фоун и Блекбери. Има една реклама „Ех... кога ли беа Епл и Блекбери само овошја" :lol:

На INSIDIOUS му/ѝ се допаѓа ова.
  14. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.352
    Imam samsung i iskreno me cudi kako e uste ziv, bidejki ne gi smetav za nekoja mnogu kvalitetna kompanija, a i mnogu cesto mi pagal, plus e na lizganje.Da ne go urocam :)

15. elena005

elena005 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 февруари 2010
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    7
    Па не сум некој голем зависник од телефон, бидејќи сите што ми требаат ги имам на нет :) Иначе и јас ги сакам сону ериксон и таков си имам ама решив да го сменам и да си земам сону ериксон на тач :D ( и повторно сону) позззз

16. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Од мобилен не сум и некој голем зависник,меѓутоа факт е дека врши голема работа.Кога ми треба некој можам да му се јавам кога сакам и од каде сакам.Иако највеќе го користам за слушање музика. :)

17. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    :lol: :lol: e srce si me iznasmea...alal da ti e za poslednava recenica

18. C.Bradshaw

C.Bradshaw Истакнат член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    95
    Допаѓања:
    15
    Jas imam nokia n97 na touch i prilicno sum zadovolna :) Ima Qwerty tastatura i vrsi rabota definitivno .. Priznavam samo sony ericsson i nokia .

19. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    94
    Јас сум зависник од мобилен, или пишувам пораки, или зборам... А омилени ми се сони ериксон и таков и си имам...

20. emce-kremce

emce-kremce Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    1.161
    Допаѓања:
    101
    Без мобилен не можам дефинитивно, можеби затоа што постојано сум во движење и ретко кој може да ме лоцира кај сум, освен ако не ми се јави :) Зависник сум од телефон и постојано имам 2. Едниот ми е сименс тоа е првиот тел кој го купив пред 8год со моите собрани пари од роденден и до ден денес сменив многу мобилни, а тој верувале или не, сеуште е коска здрав а има паѓано милион пати и на плочки и на асвалт. Другиот го купив пред нова година Sony Ericsson G705 и задоволна сум од него.

На EMoonlight му/ѝ се допаѓа ова.