Девојки дајте ми некој предлог за секси СМС порака. Либево мое многу работи и многу често патува. 2 дена е тука 5 дена не е, па сакам да му пишам нешто ептен секси да ме посака истиот момент Дали Вие праќате и примате пораки со ваква содржина. Споделете некоја.
Lezi i zamisli ruke moje kako klize niz tijelo tvoje. Strastvene poljupce tvoje od kojih drhti tijelo moje. Krevet vruc sve do zore. To je lijek za nas dvoje!!
Феминки !!! Ајде да стапиме во акција и да напишеме безброј еротски пораки со кои некоја од нас би можела да му ја разбуди фантазија на својот дечко или сопруг додека е на работа , пораки со кои непртеливо би чекале да се вратат дома и да ве залепат на ѕид и да ви покажат што значи јак секс !!! ДЕВОЈКИ НАВАЛЕТЕ !!! пишете ни ја вашата сексуална фантазија !
СЕКСИ и ЕРОТСКИ СМС Мојата лева нога е Нова година,мојата десна нога е божик па повели меѓу празнициве Моќта на сексот е да се контролира губењето на контролата... Секоја вечер му праќав на бившиот по една ваква,мислам тој сакаше вакви, и покрај тоа што никогаш немавме секс иронично нели ?
СЕКСИ и ЕРОТСКИ СМС еве една од мене што му ја пратив на мојот партнер додека беше на работа : " Вечерва сакам феноменален и неодолив див секс.... Е*и ме со сите твои сили, сакам да свршам безброј пати, лижи ме ... а пред крајот стави ми го твојот голем пенис и полуди ме од возбуда, дигни ме до облаците.... прави ми што сакаш, ќе бидам само твоја ...." А на тоа добив порака дека му се дигнал додека ја читал и дека едвај чекал да ме види
Seksot e senzacija, spontana reakcija, koga maskoto ja stava svojata lokacija vo zenskata destinacija. Ova e mojata konstatacija, sakas li demonstracija. еве една која не е моја но му ја имам пратено и одговор Да сакам и тоа веднаш
me zainteresira ovaa tema daj pisuvajte nitu pak jas ne znam a bas bi sakala da mu pratam na mojot decko nekoja bezobrazna
Eve oedna finta od mashko. Uspeva 100% Mu prakjas mms a ne sms. Se soblakas i se slikas gola. treba li komentar? Ke zbesne i koga ke dojte ke te zalepi za zid i ke ti jaizvadi masta
Znachi ja isprobav ovaa poraka I na krajot mi kazha deka nishto ne razbral kolku gluuuup dechko eeeeeej -_-
Lezi i zamisli ruke moje kako klize niz tijelo tvoje. Strastvene poljupce tvoje od kojih drhti tijelo moje. Krevet vruc sve do zore. To je lijek za nas dvoje!! JAS DODEKA BEV VCERA NA RABOTA MU JA PRATIV NA SOPRUGOT I ON NIKAKO NE REAGIRASE NITU OTKAKO ME ZEMA PROKOMENTIRA NESTO BAS ME IZNERVIRA
Ти би еднаш, јас би повеќе, ти би гласно јас тивко, ти би споро а јас побрзо, ти би грубо а јас нежно, ти би ноќе а јас денски, па што дај да се е..ме сменски! Се е темно, губам здив, во моето срце навлегол страв, јави се барем, душата ме боли што не сме заедно и голи...не можам да зборам, грлото ме гребе, кај си срце стварно ми се е*е...
Сакам да ги бакнам тие меки образи.... Сакам цврсто да те прегрнам и никогаш да не те пуштам .....Ох колку сакам да те почуствувам!