Дојде време да си кажеме што сакаме да ни донесе Дедо Мраз за да има време да стигне до Нова Година. Јас сакам паметен, згоден, богат, верен, внимателен и грижлив маж. Е сега да бидеме реални... сакам едни UGG чизми.
ODVAJ CEKAM OVAA GODINA DA ZAMINE i da dojde NOVA i se nadevam podobra ,pokvalitetna i poradosna! SAKAM DEDO MRAZ DA MI DONESE RABOTA! Pa Dedo Mraz ,ako ne ti e tesko ..toa bi sakala... ZDRAVJE za site moi bliski ,a i za vas moi koleski od forumov ..SITE ZELBI DA VI SE OSTVARAT!
jas posakuvam dedo mraz da mi donese mir ljubov zdrajve na site babyketi od se srce ti posakuva dedo mraz da ja ispolni tvojata zelba i da si najdes ubava rabota i vi posakuva na site dedo mraz da vi donese toa sto posakuvate pozzz
Jas sakam Dedo Mraz da mi pomogni da polagam drzaven ispit i da zavrsam so staziranjeto ))))))))))))))))))))))))))
Sakam petki vo skolo,) I bar eden profesor da stavi ocena vo moja korist)) Se e ne realmo ...Iako sakam, zdravje i sreka...a najvise decko)
Jas sakam da mi donese MIR VO DUSAVA ZA za da mozam da prodolzam ponatamu.... i zdravje i sreca vo familijata
Sekogas sum bila "skromna" vo zelbite taka ke bidam i ovoj pat..posto na decko mi rabotata i doktoratot mu se mnogu vazni jas posakuvam edno egzoticno patuvanje so dobri prijateli,c'n'c' cipeli,da diplomiram ovaa godina konecno(taka vi e koa studirate medicina) i moze edno romanticno zaprosuvanje...sakaaaaaaaaaaaam
jas bi sakala da mi donese pred se sreka zdravje i mir,potoa ljubov---nekoj extra zgoden decko so dobar karakter...
Сакам диплома, па романтична љубов со прекрасен дечко и здравје најнормално (тоа е најбитно уствари)!!!