ТЕМА: Летни и зимски парфеми

Мислење 09 Ное 2011, 02:09

Летните имаат лесен и свеж мирис на цвеќиња, сапун, овошје, на нешто чисто, а зимските се потешки најчесто мирисаат на ружа, цимет итн.

Јас секогаш и во лето и во зима користам летни парфеми, ги обожавам заради чистотата на која мирисаат, на пролетта и летото постојано да ме потсетуваат.
interesna

Жолто цветче

525420
Мислења: 1733
Зачленет: 07 Јун 2010, 23:16
Локација: In the middle of nowhere :)
Слика

If you don't like what you see
If you can do better than me
You better walk on

Мислење 16 Ное 2011, 20:46

Женски ке бидам малку оф топик ама не знаев каде да прашам па за тоа овде. Во потрага сум по нов зимски парфем. Да биде некој топол, убав да посетува на Нова Година и зима. If you know what I mean. И би можело да мириса на цимет, ванила... Но не можам некој многу скап зошто само што го купив Burrbery London па нема смисла уште 4000 да фрлам на друг. Имате предлози? :)
Инаку за темава, да разликувам зимски и летни. За лето дефинитивно број еден ми е Play од Живенши а за зимски... Е па во потрага сум по нов. :)
Domino

Зелено цветче

243156
Мислења: 600
Зачленет: 15 Ное 2010, 19:48
Локација: Land of the stupid, home of the brave.
Не чекај ја среќата за да се насмевнеш, туку насмевнувај се за да бидеш среќен. <3

Мислење 16 Ное 2011, 20:57

Domino напиша:Женски ке бидам малку оф топик ама не знаев каде да прашам па за тоа овде. Во потрага сум по нов зимски парфем. Да биде некој топол, убав да посетува на Нова Година и зима. If you know what I mean. И би можело да мириса на цимет, ванила... Но не можам некој многу скап зошто само што го купив Burrbery London па нема смисла уште 4000 да фрлам на друг. Имате предлози? :)
Инаку за темава, да разликувам зимски и летни. За лето дефинитивно број еден ми е Play од Живенши а за зимски... Е па во потрага сум по нов. :)

Слика Зимски,топол парфем,моментално во шатци ти е на попуст 1100 ден 30 мл.
Слика И овој е зимски со ванила ноти,го има во Космо.
Слика и од овој,посладок,потопол здравје :)
Ова се 3 мене што ми се допаѓаат што имаат зимски сладок мирис,и не се по 3000 ден.
tinkerbelll

Жолто цветче

23312028
Мислења: 1397
Зачленет: 15 Мај 2010, 22:20
Слика

Мислење 16 Ное 2011, 21:01

tinkerbelll напиша:
Domino напиша:Женски ке бидам малку оф топик ама не знаев каде да прашам па за тоа овде. Во потрага сум по нов зимски парфем. Да биде некој топол, убав да посетува на Нова Година и зима. If you know what I mean. И би можело да мириса на цимет, ванила... Но не можам некој многу скап зошто само што го купив Burrbery London па нема смисла уште 4000 да фрлам на друг. Имате предлози? :)

Ова се 3 мене што ми се допаѓаат што имаат зимски сладок мирис,и не се по 3000 ден.

Koлку е последниов парфем? :)
И на што има мирис,ванила..? ;)
Beauchamp

Жолто цветче

11402686
Мислења: 1025
Зачленет: 04 Сеп 2011, 12:12
Локација: Vinewood,Los Santos

Мислење 16 Ное 2011, 23:46

Скриен текст: покажи
Beauchamp напиша:
tinkerbelll напиша:

Koлку е последниов парфем? :)
И на што има мирис,ванила..? ;)

Мириса многу слатко,убаво е за зима :) мислам дека е околу 1800 и 2100 ден така нешто.
tinkerbelll

Жолто цветче

23312028
Слика

Мислење 17 Ное 2011, 09:56

Ангели и демони од Живанши......мнооогу е убав....
girl.23

Жолто цветче

12091549
Мислења: 1779
Зачленет: 02 Јул 2011, 12:09
"Čovjek samo srcem dobro vidi, bitno je očima nevidljivo."

Мислење 17 Ное 2011, 11:20

За преку зима ги користам
Слика и
Слика

Мми одговараат на кожата и ептен си ги сакам. Имам уште 3 меѓутоа со нив некако не ми оди, посебно со оне милион , пред некое време го обожавав, а за оваа сезона и го поклонив на мајка ми , неможам д аго поднесам, многу лошо ми мириса :doh:
meU

Сино цветче

25756
Мислења: 487
Зачленет: 22 Ное 2010, 15:03
Слика

Мислење 17 Ное 2011, 15:49

girl.23 напиша:

Ангели и демони од Живанши......мнооогу е убав....

Ги имам сите. :)
tinkerbelll напиша:Мириса многу слатко,убаво е за зима :) мислам дека е околу 1800 и 2100 ден така нешто.

А каде може да се купи? Изгледа баш убаво, ке го побарам. :)
Domino

Зелено цветче

243156
Мислења: 600
Зачленет: 15 Ное 2010, 19:48
Локација: Land of the stupid, home of the brave.
Не чекај ја среќата за да се насмевнеш, туку насмевнувај се за да бидеш среќен. <3

Мислење 26 Јан 2012, 19:19

Летен или пролетен парфем,е свеж и освежителен,кој не е тежок и нападен.Летни/пролетни парфеми кој мене ми се допаѓаат:
Слика Слика
Слика Слика
Зимски и есенски парфеми,поинтензивни и со блага нота.Есенски/зимски парфеми кои мене ми се допаѓаат:Слика Слика Слика Слика
tinkerbelll

Жолто цветче

23312028
Слика

Мислење 25 Мар 2012, 13:46

Секако дека си ги разликувам и си имам посебни парфеми кои ги користам во лето, а кои во зима.
Ќе дадам мал пример. Од летните најмногу ги користам овие:
Слика
СликаСлика
Слика
СликаСлика
Слика
Слика
Кога веќе го спомнам „Кафе Кафе„ сте го виделе ли негде низ парфимерииве, не ми текнало да го побарам :)
Во зима ги користам следниве парфеми:
Слика
Слика
Слика
Слика
Слика

Ама мал ми излезе примеров :D
mims-89

Жолто цветче

56889351
Мислења: 3326
Зачленет: 07 Мај 2010, 17:56

Врати се на Парфеми

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 5 гости

Site Meter