Кажете ми каков парфем да му поклонам на дечко ми за Нова година?Кој според Вас е Најдобар.(Но цената да биде до 500-600 ден)Пишете...кисс
za rodendenot na decko mi mu go kupiv diable blau maskiot i mnogu mu se dopadna i nego i mene i ne bese skap 500 den od prilika a bese vo kolekcija so gel za bricenje i deozdorans isto taka mnogu mi e ubav mene playboy siviot i crniot , adidas 500 ili 600 den e mislam isto mnogu e ubav zavisi kakov vkus ima decko ti vidi razgledaj si [mod-kirilica:1dwtjy1m][/mod-kirilica:1dwtjy1m]
според мене најубав машки парфем е антонио бандерас... ахх каков парфеммм, не една другарка брат имаше таков и ја се си го меришеше аххх... кај и да е ке му го купам на принцот <3
Па не е 500-600,ама темава е за парфеми,па да си пишам на кои паѓам. 212 Каролина Херера(синиот) ууууух...ти разгорува фантазија машко со ваков парфем,прекрасен е!И аква ди џио мх,мх,мх!!!
Фри атитјуд од Орифлејм. Милина Исто и од Кавали. Брат ми го користи и почнав да му крадам, па си го зеде и него Скопје.
Обожавам кога ќе гушнам некое машко и кога мириса убаво... ааааааа :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
хехе и јас исто ама најубав парфем ми е стрејт racing со знаменцето да можам и јас ке се намирисам ама поубаво му стои нему :mrgreen:
Na decko mi za Sv. Valentin vakov mu podariv i preubavooo mirisa mmmm.. [mod-kirilica:31oarm2l][/mod-kirilica:31oarm2l]
Овој од Диор татко ми го имаше и мене не ми се допаѓаше и не му давав да става а и мене ми е многу убав 1 милион леле колку ми мириса убаво стршно ама малку поскапичок е...а исто така многу ми се допаѓа еден парфем на Армани ама не му знам точно име...ама кога осетам дека некое машко мириса баш на тој уффф страшно ми е секси
се сложувааааааааааам само малце скапичок е инаку од 700 денари е Antonio Banderas и тој ми е прекрасен.. дома имам едно капаче прснато со тој парфем пред 2 години и кога го ставам под нос уште му го сеќавам мирисот..ахх( на бившиот беше) хахаххах