Ema94 напиша:Вчера бев до Рефан во буњаковец и прашав за капките и продавачката ми кажа дека капките уствари веќе се содржеле во парфемот...

tinkerbelll напиша:Ema94 напиша:Вчера бев до Рефан во буњаковец и прашав за капките и продавачката ми кажа дека капките уствари веќе се содржеле во парфемот...
И јас прашав во рефан во ГтЦ и истиот одговор го добив,ако сакаш капки во Делта Ароматик,80 ден е 1мл.
GIRLS are like phones.We love to be held, talked too,but if you press the wrong button you'll be disconnected!kolovoz напиша:tinkerbelll напиша:Ema94 напиша:Вчера бев до Рефан во буњаковец и прашав за капките и продавачката ми кажа дека капките уствари веќе се содржеле во парфемот...
И јас прашав во рефан во ГтЦ и истиот одговор го добив,ако сакаш капки во Делта Ароматик,80 ден е 1мл.
каде се наоѓа делта ароматик?

Eci15 напиша:Феминки каде може да најдам квалитени парфеми на точење?Јас се некои бош ги погаѓам и траат 0,002 секунди!Сакам подолго да траат и да се убави!
Eci15 напиша:Феминки каде може да најдам квалитени парфеми на точење?Јас се некои бош ги погаѓам и траат 0,002 секунди!Сакам подолго да траат и да се убави!
Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 5 гости