ТЕМА: Парфемни масла

Мислење 29 Сеп 2011, 19:33

Не видов ваква тема,па ај да отварам ;)
Незнам колку сте запознаени со овие,тие се буквално како што и самото име кажува парфемни масла коишто траат многу повеќе од обичен парфем или тоалетна вода. Се става само 2,до 3 капки на себе,не повеќе (како што знам бидејќи се многу тешки)и трае долго во текот на целиот ден :)
СликаСлика
Дали користите вакви масла? Дали сте користеле некогаш? Кои,и како сте задоволни од нив? :)
јас лично немам користено,дома имам некои од Америка,што мајка ми ми ги има донесено,многу ми се јаки,а и стварно траат ептен многу како што забележав од мајка ми :worried: :D .Знам една ваква продавница Делта Ароматик(мислам дека се вика) во ГТЦ,која продава вакви масла,сеуште не сум отишла ,а веќе планирам со месеци. :)
па ајде да видам дали некој има нешто користено вакво,и пишете како сте задоволни :)
Beauchamp

Жолто цветче

11402686
Мислења: 1025
Зачленет: 04 Сеп 2011, 12:12
Локација: Vinewood,Los Santos

Мислење 29 Сеп 2011, 20:49

Порано имав парфемно масло ,ми го донесе една комшивка од Германија.
Што да кажувам - капнував една капка ,ја размачкував на прстите и ставав од неа на пулсните точки и потоа мирисав и откако ќе се искапев ,дури и облеката што сум ја носела мирисаше со недели.
Не знам за кој парфем стануваше збор ,знам само дека мирисаше повеќе од прекрасно ,заводливо ,секси...
Го користев извесно време ,после тоа го загубив шишенцето на школо ,а не беше потрошено ни 10%.
:(
MarchelineAmaru

Жолто цветче

5414474
Мислења: 1396
Зачленет: 07 Јул 2010, 19:57
Локација: The First Circle of Hell
EvErYtHiNg AlWaYs HaPpEnS 4 A ReAsOnСлика

"...It's me and you - or walou..."

Мислење 29 Сеп 2011, 20:58

Јас ги гледав овие парфемирани масла во таа во Гтц парфимеријата,има многу избор на парфеми и навистина многу јако мирисаат.Јас што пробав на рака цел ден ми мирисаше.Е сега не се ефтини може 700 ден. да е 10 милилитри но како и да е не се става многу од нив.
tinkerbelll

Жолто цветче

23312028
Мислења: 1397
Зачленет: 15 Мај 2010, 22:20
Слика

Мислење 29 Сеп 2011, 22:12

tinkerbelll напиша:Јас ги гледав овие парфемирани масла во таа во Гтц парфимеријата,има многу избор на парфеми и навистина многу јако мирисаат.Јас што пробав на рака цел ден ми мирисаше.Е сега не се ефтини може 700 ден. да е 10 милилитри но како и да е не се става многу од нив.

да те прашам,каде поточно се наоѓа таа продавница во гтц? ја се скапав од барање никаде неможам да ја најдам! :worried:
Beauchamp

Жолто цветче

11402686

Мислење 30 Сеп 2011, 14:15

Beauchamp напиша:
tinkerbelll напиша:Јас ги гледав овие парфемирани масла во таа во Гтц парфимеријата,има многу избор на парфеми и навистина многу јако мирисаат.Јас што пробав на рака цел ден ми мирисаше.Е сега не се ефтини може 700 ден. да е 10 милилитри но како и да е не се става многу од нив.

да те прашам,каде поточно се наоѓа таа продавница во гтц? ја се скапав од барање никаде неможам да ја најдам! :worried:

Во гтц најгоре скроз на крај,хмм како ќе му дојде...над Еуро азија.Или поубаво да ти објаснам горе во гтц ако знаеш она фешн поинт бутикот што е,епа карши него.
tinkerbelll

Жолто цветче

23312028
Мислења: 1397
Зачленет: 15 Мај 2010, 22:20
Слика

Мислење 01 Окт 2011, 16:36

Јас имав порано беше како оние сјајчињата со кругче горе,10мл Мошус мислам дека,и претерано многу траеше,ама не знам ниту од кај било купено ниту па сум знаела дека има во Скопје вакво нешто.Стварно вредат и многу време траат.Има некоја користено баш од овие што ги зборите тука што с епродаваат,да каже нешто повеќе?
jarec6

Зелено цветче

698425
Мислења: 785
Зачленет: 11 Јун 2010, 19:59
Слика

Слика

Мислење 04 Окт 2011, 18:17

jarec6 напиша:Јас имав порано беше како оние сјајчињата со кругче горе,10мл Мошус мислам дека,и претерано многу траеше,ама не знам ниту од кај било купено ниту па сум знаела дека има во Скопје вакво нешто.Стварно вредат и многу време траат.Има некоја користено баш од овие што ги зборите тука што с епродаваат,да каже нешто повеќе?

Дали знаеш каде можам да најдам од Мошусот?прашав и во друга тема,но не добив одговор.Одамна барам...Благодарам.
lola-86

Зелено цветче

147394
Мислења: 658
Зачленет: 12 Мај 2011, 11:44
Локација: Na HAWAI

Мислење 04 Окт 2011, 18:54

lola-86 напиша:
jarec6 напиша:Јас имав порано беше како оние сјајчињата со кругче горе,10мл Мошус мислам дека,и претерано многу траеше,ама не знам ниту од кај било купено ниту па сум знаела дека има во Скопје вакво нешто.Стварно вредат и многу време траат.Има некоја користено баш од овие што ги зборите тука што с епродаваат,да каже нешто повеќе?

Дали знаеш каде можам да најдам од Мошусот?прашав и во друга тема,но не добив одговор.Одамна барам...Благодарам.

Не знам стварно :/ и јас би сакала,да ми каже ако некој знае.На времето и носеле на мајка ми на работа некој што продавал носел,а од каде како нема ни она поим.
jarec6

Зелено цветче

698425
Мислења: 785
Зачленет: 11 Јун 2010, 19:59
Слика

Слика

Мислење 04 Окт 2011, 19:05

jarec6 напиша:
lola-86 напиша:

Не знам стварно :/ и јас би сакала,да ми каже ако некој знае.На времето и носеле на мајка ми на работа некој што продавал носел,а од каде како нема ни она поим.

:) Ок,фала,Ако најдеш негде случајно извести ме ;) Поздравче.......
lola-86

Зелено цветче

147394
Мислења: 658
Зачленет: 12 Мај 2011, 11:44
Локација: Na HAWAI

Мислење 05 Окт 2011, 00:54

^ девојки,мислам дека би требало да најдете во Делта Ароматик во ГТЦ(не сум проверила,али претпоставувам дека има),таму има секакви масла,па можете да проверите :) ,доколку сте од Скопје,доколку не нез. :(
Beauchamp

Жолто цветче

11402686

Врати се на Парфеми

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 5 гости

Site Meter