HeelsLover напиша:Само од АвонОвие веќе неколку години ги користам , не сум пробала други ама мислам дека овие се единствени што се перфектни
koritsaki напиша:HeelsLover напиша:Само од АвонОвие веќе неколку години ги користам , не сум пробала други ама мислам дека овие се единствени што се перфектни
а да прашам овие спрејовиве од авон , за колку време потоа изветруваат откако ке го нанесеш?прашувам бидејки можеби ке порачам

MissBreezy напиша:На Авон го земав целиот сет со мирис на лаванда и камилица. Убава мешавина од мириси, ама па многу јако ми доаѓа кога го ставам спрејот, па го оставив.![]()
Оние на Гурманд се прекрасни и вредат за тие пари. Јас имав и гел за туширање од чоколадо.. преубаво нешто![]()
Е сега омилениот и незаменлив.. Лав спел на Викторија`с сикрет.
Го користам наместо парфем.. не се опишува колку прекраснотии се насобрани во едно шишенце. Цут од цреша, бел јасмин и праска. Мирисот ме остава без коментар (:

tweety26 напиша:фантастични се,одат како алвичка а до сега ги имам користено скоро ситенајомилен ми е од цреши
![]()

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 7 гости