barbie11 напиша:Во врска со нервозата всушност се работеше за тоа што немаше време за самиот себеси .. од сабалје теретана па на училиште втора смена па потоа одеше по една ветеринарна бидејќи учи ветеринарно и така.. али сепак изгледа времето што го поминуваше со мене и тоа му беше терет :S
Тоа што не е лесно не е воопшто лесно бидејќи ова не личи на нас .. без збор да раскинеме а врската на фб уште не ни е прекината се прашувам дали ќе ја прекине .. сепак тоа е тоа ..морам и јас еднаш како што викаш да стегнам заби и да издржам иако ќе треба мноогу време :S
barbie11 напиша:Ни самата незнам што да мислам, а за друга мислам дека нема друга бидејќи порано го фатив како си пишува со бившата, но некако го решивме тоа и од тогас и самата душа не ми е мирна и од време на време проверував и фб и моб и се .. и нема ништо..
Како и да гледаш сепак испаѓа дека изгледа му се здосади :S
А на толку сакање вака да раскиниме :S ама тоа е тоа несакам да го побарам бидејќи последниов месец се прегазив пред него изгубив и свое јас и гордост и се.. кога јас вложувам се зошто и тој да не вложи нешто .. зарем толку гордоста му е поважна од мене .. тоа е тоа
Примавера .. фала ти премногу на советиве .. многу ми требаше со некого да подискутирам за ова ..

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 1 гостин