paletoOo напиша:Нова сум на сајтов и незнам дали овде треба да пишувам...Значи со дечко ми бев во врска 7 месеци...Потоа тој се смири со бившата му и еве векее една година се заедно..Со него не бев во никаков контак само на едно здраво и толку..Но сега последните 3 месеци тој постојано ми зборува..Значи во исто училиште учиме, заедно патуваме до училиштето и тој секогаш бара со мене да седии..Иии јас кога му кажав зошто го прави тоаа тој ми рече сакам да бидеме другари..Ноо тој постојано ми збори за нашето минато како сме биле заедно..Ии кога му се јавува женска му тој и вели ај не ме замари сега не можам да зборувам..И кога ке го прашам зошто така и кажа тој вели скарани сме она така си звони но не е така..Ии тој ми се јавува но со скриен број не со негов..А да кажам женска му учи во друг град..Стварно незнам што да правам..Ве молам помогнете шо да му кажам..

Пале,овде сме да си помагаме

.Дечко ти,т.ест твојов бивши те оставил за бившата,така?И сега си игра топло-ладно со двете.Изгледа се презаситил од неа,па се стрчал кај тебе,да му паднеш на финтите демек сега тој увидува што изгубил.По тажното фациче твое заклучувам дека сеуште тој ти значи,но немој да попушташ,ќе бидеш повеќе повредена.Дај му знаење дека не си ти на кукла на конци па да те влече кога сака!И тоа незрело понашање,се ти докажува ,пред тебе така разговара со девојка му

.
Мој совет ти е да бидеш остра,груба со него,мотај го на малиот прст,покажи му дека со тебе нема да си игра

.Не покажувај емоции пред него,прави се ладнокрвна ,за да испиташ зошто се навраќа на тебе,тоа е единствениот начин .А неговата девојка штом ве разделила,верувај дека пак може да ве раздели,иако е во друг град.Типчево сака забава во меѓувреме со тебе ,така ми изгледа мене.И секако,пиши што се случува