честитки до виножитка ти посакувам многу среќа во бракот полн со љубов, разбирање и почит... (знаев дека ова за кратко време ќе се случииии)
Честитки до Рејнбоу, не сум прочитала за веридбата, овде разбрав, ама знаев дека се спрема секако Многу ми е мило! Ти посакувам многу убави заеднички мигови, љубов, страст, почит, разбирање... се најубаво! Почнавте да живеете заедно? Како , што, ајде брзо се да раскажеш
Ај многу сум пропуштила Честитки до сите кои се примени на факултет со среќа. Честитки на тие кои положиле некој испит А сега честито и со среќа на Реибоу Ти посакувам среќен и успешен брак исполнет со многу љубов ,разбирање,почит,и многу дечиња А поздрав и до вереникот и да му пренесеш дека озбилна кажа да те пази и мази
честитики до сите кои што се примени на факултет, со среќа и со лесно честитики до виножитка имај среќен и убав брак полн со разбирање и вечна љубов честитики до сите други кои слават нешто
честитки на виножитка за веридбата нека и е се најубаво во животот да бидат среќни и се да им биде мед и млеко. п.с. праша некој кој е следен ај да си кажам јас правам веридба во сабота аааааа ме фаќа паника
Честито и со среќа нека ти е . Душо нема што да се плашиш...тоа е само едн убав момент ... кој потоа ќе се круниса со брак Многу среќни мигови на тебе и твојот вереник .Од озбилна Поздрав до тебе
Реинбоу честито и од мене. Бог нека ви го благослови бракот со чиста љубов, меѓусебно разбирање и еден куп дечиња.
Оооо малце по малце сите рипнаа во тавче Ајде карак со среќа нека ти е,многу љубов,разбирање и дечиња да ви трчкаат по дома наскоро
Фала девојки на сите честитки, па и на ваша глава(Ова толку пати го кажав што веќе сами ми доаѓа ) Во сабота ќе се селиме, па ќе има плачење по дома