^ Марли во очите скоро и да си ме погодил, баш се такви огромни Ама во косата... можам само да си посонувам за таква коса, мојата е пократка, до раменици и без шишки. И плавуша сум
не ја исеков....ама заборавив да појаснам... ...лик како овој првиов напред, само малце постар.... а за косата....како овој во позадина подолга (тоа од аватарот добив впечаток) ....и така некако е дилемата моја, среќа нема тројца па да е трилема
E Go-Girl falati...stvarno mi laska,..a u zivo stvarno sum malce postar... a Trendafilke,..preku ograda dobro i tolku shto vidov...
да ти кажам срцко има сличности и тоа многу јаки.. косата е таа... бојата на очите е тааа во предлот на устат нее е многу погодено само носето ми е по право некоја по правилна форма инаку никогаш не се смем со заби кога се сликам се си го токмам му цето(се шмизлам) тука негде сум некои 60%....
Sesilija како прво морам да ти признам дека пријатно ме изненади што си помислила и на мене па со твоите очи си ме пронашла во Моника .Исто така оваа година два пати ме споредиле со неа.Во Мај еден Гернански амбасадор кога правев промена на пасошот ме спореди со неа но тој ме гледаше во лице.Но јас сум јас а Моника е Моника сите понекогаш наликуваме на некого.Должината ,бојата на косата слична на мојата,градбата,очите уснитеи тенот исто така ,само што во градниот кош сум поисполнета дарувал бог повеќе тука. Е сега баш ме интересира според што си ме замислила како неа.Ако се земе во предвид дека јас за себе немам дадено никаков опис освен сликата на аватарот и потписот озбилна жена кој понекогаш ми смета.Не сум ти јас така озбилна ,го сакам животот со предизвици и авантура жена сум со мои години но девојка во душа ...и немам време да се менувам времето ми оди во пресрет и стои во место за мене .Поздрав до тебе
Не морате да дадете никаков опис- доволни се вашите постови што ги имам читано по темите Без разлика што Лижалка рече дека според аватарот ја потсеќате на Ивана, мене некако повеќе ми делувате на жена со стил и вкус - како Моника, а стајлингот на Ивана ми е некако покичест. А мислам дека и не сте дебелка како Ивана, туку имате фигура како Моника. Мило ми е што нешто погодив, и никот ви е на место- повеќе ве замислувам како зрела жена која знае што сака и ужива во животот отколку како некоја намќореста жена.
Lizalka душо јас и сум Ивана така е моето име така да и ти не си погрешила. Мојот син ми вели ајде Ивана челична дама ех кога му треба мани мани
Sesilija имаш право воопшто не сум намќореста тоа го знаат луѓето што ме познаваата- она што сака да ужива во животот ти е на место секоја чест и тоа како знам да си удоволам себеси .Јас сум една жена која се грижи за својот изглед и тело ,и не дозволува работата,времето, годините,и обврските да ме погазат и да уништат ниту еден миг од она што ми се пружа го живеам животот на свој начин и со стил каков што јас сакам поздрав
Мило ми е што ти се допаднаа моите и коментарот на Лижалка и што сме биле во право. Мило ми е што озбилна жена е на форумов Поздрав и од мене
Сепак фала за трудот Ози. Јас тебе те замислувам како рокерка- вљубена во рокот од 80тите. Ама немам слика во главата освен дека имаш многу бела кожа и долга црна коса. Имам право или направив тотална утка?
бела кожа немам! и си го сакам темниот тен! Имам долга црна коса ама не многу долга пошто сега брзо се стрижев. А за тоа дека сум рокерка вљубена во рок од 80тите си целосно во право!
А, мене како ме замислувате...еве мала помош, имам слика од мојата коса во темата - каква фризура носите Иста е и бојата и должината само мојата е малку погуста, подива