slavica999 напиша:bebushkaaa напиша:abe znam deka bebinjata strkot gi nosi ama mislev deka nema da ima nisto od zabremenuvanje sakav da pocustvuvam kako e toa da imas sperma vo vaginata i rizikuvav na toa i mene seedno mi e dali ke stanam majka ili ne samo sakav da znam dali ima sansi za toa nesto inaku fala mn
Ako ти е сеедно дали ќе станеш мајка или не тогаш зошто те гризе совеста и прашуваш, чекај и види што ќе ти покаже тест за бременост. А како се прави тест, прашај во друга тема.
Колку за информација и за време на менстр. можеш да останеш бремена. Со среќа, битно го спозна чувството на сперма на вагина

Tani4kaa напиша:мене ми каснеше 18 дена,ама затоа што мислев дека сум бремена :/
suGarBaby напиша:Имавме секс со дечко ми на 6ти минатиот месец и сврши во мене, истата вечер добив али си се напив апче ден потоа за секој случај .. менструацијата тогаш ми траеше доста долго од вообичаено, обично ми трае по 5 дена, овој пат ми траеше 8 дена. После тоа пак имавме секс на плоден ден без кондом но сврши надвор од мене и по календаров што ми е на фемина веќе ми касни 4 дена ...![]()
Имам како бел исцедок на гакичките како на пример што имам обично пред да добијам.. али еве овие неколку дена само тоа ми е во глава под стрес сум, незнам што да правам, да почекам уште малку или да се обратам веднаш кај доктор?
suGarBaby напиша:Имавме секс со дечко ми на 6ти минатиот месец и сврши во мене, истата вечер добив али си се напив апче ден потоа за секој случај .. менструацијата тогаш ми траеше доста долго од вообичаено, обично ми трае по 5 дена, овој пат ми траеше 8 дена. После тоа пак имавме секс на плоден ден без кондом но сврши надвор од мене и по календаров што ми е на фемина веќе ми касни 4 дена ...![]()
Имам како бел исцедок на гакичките како на пример што имам обично пред да добијам.. али еве овие неколку дена само тоа ми е во глава под стрес сум, незнам што да правам, да почекам уште малку или да се обратам веднаш кај доктор?

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 12 гости