ТЕМА: Дали сум бремена?

Мислење 06 Фев 2012, 00:05

мене ми каснеше 18 дена,ама затоа што мислев дека сум бремена :/
Tani4kaa

Фем почетничка

97
Мислења: 49
Зачленет: 23 Јан 2012, 03:28

Мислење 06 Фев 2012, 01:34

Само затоа што мислеше дека си бремена?а не провери со тест??
Nesreknik

Фем почетничка

00
Мислења: 9
Зачленет: 03 Фев 2012, 17:46

Мислење 07 Фев 2012, 23:14

slavica999 напиша:
bebushkaaa напиша:abe znam deka bebinjata strkot gi nosi ama mislev deka nema da ima nisto od zabremenuvanje sakav da pocustvuvam kako e toa da imas sperma vo vaginata i rizikuvav na toa i mene seedno mi e dali ke stanam majka ili ne samo sakav da znam dali ima sansi za toa nesto inaku fala mn :)

Ako ти е сеедно дали ќе станеш мајка или не тогаш зошто те гризе совеста и прашуваш :^) , чекај и види што ќе ти покаже тест за бременост. А како се прави тест, прашај во друга тема.
Колку за информација и за време на менстр. можеш да останеш бремена. Со среќа, битно го спозна чувството на сперма на вагина |(

ne onaka samo me interesirase vase mislenj posto nova sum na sajtot :) inaku denes napraviv test izleze negativen :) a custvoto sperma v vaginata bese fenomenalno ubo e ne velam ne :) inaku drug pat pak ke go pocustvuvam ama koga ke bidam totalno spremna i bez menstruacija :) fala mn za toa sto pisevte :) :*** pozzzzzzz
bebushkaaa

Фем почетничка

10
Мислења: 12
Зачленет: 05 Фев 2012, 22:31

Мислење 08 Фев 2012, 02:03

Јупиии добив :))))))))
milata20

Фем почетничка

01
Мислења: 5
Зачленет: 03 Фев 2012, 22:40

Мислење 08 Фев 2012, 02:13

Tani4kaa напиша:мене ми каснеше 18 дена,ама затоа што мислев дека сум бремена :/

Пукнав..во јануари имав на 2ри а сеа сме веќе 8ми февруари...
Nesreknik

Фем почетничка

00
Мислења: 9
Зачленет: 03 Фев 2012, 17:46

Мислење 08 Фев 2012, 18:11

Имавме секс со дечко ми на 6ти минатиот месец и сврши во мене, истата вечер добив али си се напив апче ден потоа за секој случај .. менструацијата тогаш ми траеше доста долго од вообичаено, обично ми трае по 5 дена, овој пат ми траеше 8 дена. После тоа пак имавме секс на плоден ден без кондом но сврши надвор од мене и по календаров што ми е на фемина веќе ми касни 4 дена ... :sweat:
Имам како бел исцедок на гакичките како на пример што имам обично пред да добијам.. али еве овие неколку дена само тоа ми е во глава под стрес сум, незнам што да правам, да почекам уште малку или да се обратам веднаш кај доктор? ;(
suGarBaby

Сино цветче

404
Мислења: 167
Зачленет: 29 Јан 2010, 22:16
Паметна девојка бакнува, но не љуби, слуша, но не верува и си заминува пред да биде оставена. (:

Мислење 08 Фев 2012, 18:15

suGarBaby напиша:Имавме секс со дечко ми на 6ти минатиот месец и сврши во мене, истата вечер добив али си се напив апче ден потоа за секој случај .. менструацијата тогаш ми траеше доста долго од вообичаено, обично ми трае по 5 дена, овој пат ми траеше 8 дена. После тоа пак имавме секс на плоден ден без кондом но сврши надвор од мене и по календаров што ми е на фемина веќе ми касни 4 дена ... :sweat:
Имам како бел исцедок на гакичките како на пример што имам обично пред да добијам.. али еве овие неколку дена само тоа ми е во глава под стрес сум, незнам што да правам, да почекам уште малку или да се обратам веднаш кај доктор? ;(

искулирај малку... ако не свршил во тебе не можи да си бремена... или направи си тест да ти олесни на душичката ...
Mer4e

Бело цветче

2333
Мислења: 71
Зачленет: 12 Фев 2010, 01:09
i miss him

Мислење 08 Фев 2012, 18:18

suGarBaby напиша:Имавме секс со дечко ми на 6ти минатиот месец и сврши во мене, истата вечер добив али си се напив апче ден потоа за секој случај .. менструацијата тогаш ми траеше доста долго од вообичаено, обично ми трае по 5 дена, овој пат ми траеше 8 дена. После тоа пак имавме секс на плоден ден без кондом но сврши надвор од мене и по календаров што ми е на фемина веќе ми касни 4 дена ... :sweat:

Мислам дека нема простор за паника. :) Како прво, си се напила апче кога свршил во тебе, си добила, а тоа што ти траело подолго од вообичаено може да е ефект од апчето.
Важното е тоа што тогаш си добила, и дека нема свршено во тебе после тоа, што значи дека нема зошто да се плашиш од бременост.
crazyinlove19

Жолто цветче

15021388
Мислења: 3095
Зачленет: 20 Мар 2011, 21:31
Локација: Far away.

Мислење 08 Фев 2012, 18:31

Дај боже да е така!
И јас размислував дека апчето можеби е причина, незнам, може и од друго нешто да ми касни али сепак, ептен се успаничив. Ќе почекам уште малку ако не ми дојде ќе идам на лекар :)
suGarBaby

Сино цветче

404
Мислења: 167
Зачленет: 29 Јан 2010, 22:16
Паметна девојка бакнува, но не љуби, слуша, но не верува и си заминува пред да биде оставена. (:

Мислење 08 Фев 2012, 18:34

мислам не треба да се гризис.....ако со сигурнос не сврси не треба да си бремена ...сепак по 2недели од односот тест ке си направис и сигурна ке си бидес....а мислам дека до тогас веке ке ти дојде :)
girl-miri

Жолто цветче

369179
Мислења: 1346
Зачленет: 19 Окт 2011, 16:28
Локација: во мојот глупав свет,што никогаш нема да постои!...
You can never make the same mistake twice...because the second time you make it,it's not a mistake,it's a choice.
ЖЕНСКОТО СРЦЕ е БОГАТСТВО за личноста која знае да го ПРОЦЕНИ !!!

Врати се на Секс

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 12 гости

Site Meter