Ич не се утешив бидејки денес имав тампон ставено и кога го извадив беше полн, не само неколку капки туку полн ко со кафеавка крв, ама малку ме теши што откако го извадив имав малку но црвена крв. Дали има потреба за паника или?
Најверојатно не си бремена но штом толку те јаде сомнежот, направи си тест, чисто за да си бидеш мирна
И мене ми доцни прошлиот месец на ова дато ми беше веке завршено а сега нема ни абер да ми дојде , ме болеа грудите до скоро но и тие поминаа се надевам дека не сум бидејки не сакам да имам големо меше на мојата свадба ама сега ако се сллучило па со господ напред мада не верувам бидејки кај мене секогаш е лудница никогаш ми нема дојдено на време. Овој мојот решил да ме забремени до свадба ама му реков д свадбата никако ама кој ти знае
Бојата на тампонот и на улошката никогаш не може да биде иста, да не наведувам причини. Не си бремена ама ако те јаде јанѕа, како што вели Наушица направи си тест.
И јас добив утрово,а требаше во саботата... Така ме измрцвари психички вештеркава ,уште неможам да се средам... Ова пмс ми е лудило,се плашам кога ќе бидам во климакс дека ќе полудам или ќе бидам на тешка "дрога"
сакам да ве прашам веќе втор пат ми се дешава кога ќе имам секс без кондом и дечко ми ќе го извади има нешто бело по него а не свршил што може да биде тоа
Белило, се мачка на лице за поубав тен. Бело прање душо, знаеш што е тоа? Си била ли некогаш на гинеколог штом си сексуално активна?
снегот годинава подранил... и метеоролозите така велат... ладна зима ... може и мраз да имаш ... пази ..
снегот годинава подранил... и метеоролозите така велат... ладна зима ... може и мраз да имаш ... пази ..
А течност беше? Венчаница да не му опнал на кулето Ако е течност,пази се,можеби те изневерува со некој крем-сир
А сигурна си дека не свршил? Или е тоа од тебе бело прање, или го извадил во последен момент па те излажал дека сеуште не свршил за да не се успаничиш. А во случај да си сигурна дека немал свршено, од кај тебе е, трето нема што да биде, мислам очигледно ако немало трет учесник во интимниот чин.
Imav nezastiten odnos 24 den od ciklusot i decko mi svrsi vo mene,mozno li e da sum bremena? I po kolku dena od odnosot mozam da napravam test inaku poslednive 2 dena mnogu me boli zeludnikot macno mi e i osekam gadenje
Δ Секогаш постои шанса за бременост при незаштитен однос и свршување внатре. Во броени предвидени денови повеќе, но и во другите денови шанса постои. Телата не ни се швајцарски саати. Стомакот те боли од страв и нервоза, евентуално вирус/бактерија. Тест се прави десет дена после ризичен однос или ако не ти дојде менструација кога обично очекуваш.