Edna drugarka mi kaza deka pri seksualen odnos vleguvalo vozduh vo vaginata i posle so ispustanje se slusalo kako gasovi..Ne bi sakala toa da mi se desi...vi se desiloo? [
Мене при скоро секој однос ми се случува, ама ништо страшно, тоа е нормално. Карлицата се шири, во вагината влегува воздух, ама не е непријатен или нешто слично
сега не сум мн сексуално активна мислам немам односи повеке време а и кратко време имав па не ми се десило и ми каза другарка ми дека се слчува затоа сакав да знам сто е работата
Хахахах се насмеав на темава Нормална појава е тоа, само што е малку непријатно На дечко ми му е смешно иако гледам дека се воздржува да не се насмее а јас си умирам од срам
so taa razlika sto vakvite gasovi nemozes da gi zadrzis ednostavno....se slucuvaat malku e glupavo ama zar od decko mi ke se sramam
Ха ха...и мене ми се има случено и првиот пат многу се срамев,и веднаш прекинав со односот....понатаму повторно се случи и јас пак истата приказана....наредниот пат и дечко ми вика: -ајде ајде...не обрнувај внимание продолжи(знае веднаш ќе престанам)
Најчесто се случуваат во doggy style.Ништо невообичаено или за срамење. Како што кажа некој погоре, се случува од влегување на воздух во вагината. Само не обрнувајте внимание
Нормална појава....на почеток ми беше незгодно...а сега и двајцата се смешкаме...Се случувало и ке се случува во иднина ...не можеш да избегнеш во никој случај
Суперишка коментот ти е оф топик. Ако мислиш дека се глупости, ако знаеш повеќе, па биди љубезен, просветли не нас другите. Во спротивно молчи си. Некои луѓе едноставно се попаметни ако си молчат. И се извинувам јас за мојов оф топик.
хехех да баш интересна ситуација али знае да ми се случи , ништо страшно само малку смешно нормално е а и не го перцепирам. само некогаш кога осеќам дека не се влажнам знам дека ми е од тој воздух што се задржува и кога ќе се испушти баш е влажно