Дали дечко може да има секс со две различни девојки една иста вечер? Како на пр. сега е со тебе а потоа да замине со друга или обратно првен е со друга а потоа со тебе ??
Сакам да прашам дали некоја има користено кондоми со вибрирачки прстен? Ако има ако може да ми каже нешто подетално.
Leeelee i ja sakam istoto da go prasam.Ajde ke ve molam devojki kazete ni dali go ima nekoj probano kakvo e cuvstvoto?Vredi li da se proba
Да , јас го имам пробано цувствотое феноменално, но се разбира кај сите е разлицно секој треба да си проба. Па затоа девојки ајде сто цекате ,па цекам да ми расказете како ви било позз
Ууууу, ја би да пробам со вибрирачи прстен, ама некако не можам да му кажам на дечко ми.. Шо да му речам???
еххх да му речеш не му кажувај ништо само иди купи го и вечерта кога ке почне предигра извади го.најдобро е на неподготвено да го начекаш ке се изненади сигурно и одма ке му дојде помислата на тоа колку убаво ке биде и тогаш предиграта станува појака
ХАХАХАХАХАХАХА, ДОБРА ИДЕЈА! Фала на совет Коа ќе почнеме нешо, ова-она, ја ќе му се избацам ТАДААААААМ Сакал - нејќел, исто му се фаќа
Milooo. bez da ti vleze edno dolgo stapce nema kinenje ti mislis taka lesno e toa... citaj malku po temive, ima devojki sto ne mozat asalno po prvpat na golo da gi skinat a ne preku alista, ne se panici tolku ne moze taka lesno...
Vcera mi bese 16ti den vo ciklus, a mene mi trae okolu 30 dena voobicaeno. Mozebi mi bil ploden, iako pred nekoj den imav simptomi na ovulacija kako so e bolki vo stomak i rastegliv sekret. So decko mi bevme na zabava za valentine, malkucja ja podmapivme rabotata i otidovme kaj mene. Bevme mnogu zapaleni, ama nemavme zastita. Trezni ne praime nisto bez zastita, no vcera imavme peting(se mazevme goli), no od pregolema vozbudenost toj nekolku pati penetrirase vo mene(kratki penetracii po 3-4 pati i se trgase). Potoa so masturbiranje mi svrsi na stomak, se izbrisav, ne mi otide nakaj vaginata. Prasanjeto mi e dali mozelo (ne daj boze), da se sluci nesto??? pozdrav
Без гајле strawberry18, нема шанси да се случило нешто ако воопшто не свршил во тебе... така да можеш да бидеш мирна