Форумџика на годината

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. lovergirl19

lovergirl19 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2011
    Пораки:
    73
    Допаѓања:
    24
    imame seks 3-4pati na mesec so decko mi
    neznam vo sto e prroblemot
    nekogas go boli besikata i taa zila nekogas mu otecuva...
    definitivno ima problem...odsekogas mu bila spermata prodzirna i sega vo posledno vreme malku isfrla

2. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    И само 3-4 пати месечно имате секс ??? :?: :o :o :o
    Дефинитивно тој има :!: проблем, нека си посети уролог! И нека си направи спермограм.

3. beautiful87

beautiful87 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 февруари 2010
    Пораки:
    322
    Допаѓања:
    116
    Нека посети уролог, а доколку одбива можеш ти да се посоветуваш со твојот гинеколог. Сигурно ќе знае да ти каже што да направите и што може да е проблемот, а после останува на тебе да го убедиш да посети уролог.

4. ehrgeizig123

ehrgeizig123 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2010
    Пораки:
    427
    Допаѓања:
    157
    Девојки јас веке неможам со овој мој исцедок :( Прееска си ставив дневна улошка и кога дојдов дома што да видам. Цела мокра :tmi: исцедокот беше темно жолтеникав.Дали можеби имам некој проблем, или пак од што периодов седев на ладно неколку пати и се враќав дома смрзната :$

5. ph.orhideja

ph.orhideja Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јануари 2011
    Пораки:
    1.339
    Допаѓања:
    48.019
    Moже да си настината.Сигурно не може.Затопли се убаво,само толку.Ако исцедокот има мирис и е проследен со болка ,немој да чекаш оди на гинеколог,па можеш и една уринокултура да направиш.Ама мислам дека ке ти пројде,само затопли се ,времево лаже. ;)

6. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.656
    Допаѓања:
    4.574
    и мене ми беше таков појдов на гинеколог ми кажаа инфекција некоја била ми даде вагиналети и антибиотик да пијам 7 дена...ама пак иди па провери се

7. Faline

Faline Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    549
    Девојки знам дека прашањето е смешно и на повеќето ви изгледа глупо но подобро овде да си прашам и помислете и вие сте биле на мои години и сигурно и вие не сте го знаеле ова ...
    Па вака ме интересире кога се става кондомот дали од самиот почеток од сексот или .. :?: :o

8. Shana

Shana Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    1.505
    Нема смешни прашања.
    Кондомот се става пред дечкото да започне со пенетрација. Може да се стави и подоцна, пред ејакулација меѓутоа ако сте двајцата млади и неискусни, подобро е на почеток. Друг момент е што и пред ејакулација се лачи течност која може да содржи сперматозоиди па кондомот е заштита од несакана бременост но и од сексуално преносливи болести.

На Faline му/ѝ се допаѓа ова.
  9. od-samrak-do-zori

od-samrak-do-zori Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2010
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    58
    Кондомот се става за време на ерекција поточно кога ќе му се дигне да не дојде до извлекување.

На Faline му/ѝ се допаѓа ова.
  10. ivushh

ivushh Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    8
    девојкии..неможам да ја убедам другарка ми дека ако не е скината и само имаат допири со партнерот не може да остане труднаа!! ве моламм вие напишете да прочита од васс :D

11. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    6.902
    Oва веќе е смешно...Вака бремена останала само Дева Марија :lol:
    Објасни и на другарка ти дека за да остане бремена треба да се има полов однос, значи пенисот да навлезе внатре во вагината, дечкото да ејакулира и ако еден сперматозоид ја оплоди нејзината јајце клетка ќе се создаде бебе...учите ли вие биологија(смајли што се крсти)

На Lolo5 и infinity им се допаѓа ова.
  12. k.i.t.t.y

k.i.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2011
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    74
    Еј како не може па шансите девојка да остане бремена се најдолеми кога партнерите имаат само допири. Да, да.... Абе девојче седете си и ти и другарка ти мирни уживајте си во детството и невиноста, зошто штом прашуваш вакви прашања вие сте деца што се недозреани да бидат сексуано активни. Бебе од допири... :tmi: Ајде седете си мирни уште некоја година, па кога ке го разберете процесот на правење бебиња водете љубов. :) Ноу хард филингс :) :)

На Mer4e му/ѝ се допаѓа ова.
  13. ivushh

ivushh Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    8
    хахаха јас знамм...мене ми е пресмешнооо секогаш кога и да зборуваме со неа се смеам многууу :D :D :D
    ама та не може да го сфатии тоаа :^) :D :D :D :D :D :D

14. Dragana.sweet

Dragana.sweet Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    17
    минатата недела се задоволував со бастумот на баба ми. за моја сигурност ставив кондом, но тој подоцна се скина и сега од мојата вагина тече зеленкасто-жолта течност со мирис на свежа риба. уште поголем проблем е што мислам дека мојот дечко се разболе одкога имавме орален секс и ми кажа дека има шлајмови цело време ;( :sweat: кажете ми што да правам, дали гинеколог е добро решение. се плашам ;( ;( :(

На Lolo5 и Moka5 им се допаѓа ова.
  15. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.461
    А батумот со една ногарка е, или е од оние со три-четири ?
    Добро што си ставила кондом, ама лошо е што се скинал.
    Следниот пат остај ги тие цврсти ствари, и една краставица ќе ти заврши работа, башка подебела е, ама па бастумот е подолг....уствари што знам, имаш ти јака имагинација, ќе ти текне нешто.
    Дали гинеколог е добро решение ? НЕ ! Оди на бајачка, каков гинеколог , што знае он. Или почекај само да ти помине и следниот пат со бастумот само орален, какво ѓубре е тој :!:

На 1209, Lolo5, cherry91 и 11 други им се допаѓа ова.
  16. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.227
    Допаѓања:
    48.156
    А да си купиш едноставно вибратор и да баталиш вакви работи. ;)

На Lolo5 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. bitter-girl

bitter-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    558
    Допаѓања:
    531
    :!: Обавезно предупреди ја и баба ти мене ми мириса на нешто преносливо жената си го користи бастумот пу, пу недај боже :x
    Штом и дечко ти си има проблем после оралниот :?:
    Немора да одиш на гинеколог, оди на инфективно за таму си ти! ;)

18. Shana

Shana Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    1.505
    Оди на гинеколог веднаш, се работи за габична или бактериска инфекција. Бастумот се носи секаде, има милиони микроорганизми по него.
    Гинекологот ке ти направи брис па соодветно на резултатите ке ти препише вагиналети, а може ке треба и антибиотик да пиеш. Не чекај, ако се рашири инфекцијата може да биде сериозно. А и дечко ти нека појде на лекар, ако има толку шлајм и на него му треба антибиотик, нзависно од твојата ситуација.

19. vlubena

vlubena Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    627
    Пред некое време пишав ама никој не ми врати :( па еве ме мене пак се надевам дека некој овај пат ке ми врати е па вака сакам да одам на гиниколошки преглед,или на приватно или на државно не ми е толку многу битно некој што е од прилеп нека ми препорача некој добар гиниколог и нека ми објасни што како таму оти не знам многу за ова а и прва пат ќе ми биди па :doh: ве молам пишете
    фала однапред ;)

20. bitter-girl

bitter-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    558
    Допаѓања:
    531
    Не си го губи времето да и објаснуваш или глуми лудило или не е при себе, прочитај ги сите нејзини мислења ќе се увериш.