angel92 напиша:MaciZ напиша:Девојки во форумов прочитав неколку коментари слични на мојот проблем но не успеав да прочитам конкретен одговор эа девојка која била на гинеколог после ова....јас пап направив пред 5 месеци и беше во ред. Минатиот циклус, а еве и сега многу по обемно ми се случува да пред и по циклус имам кафена боја..темно кафена боја и овој месец крварев само 1 ден ( инаку крварам 3 - 4 дена ). Сакам эа 3 до 4 дена да одам на гинеколог, но многу сум испалешена эаради тоа ова ми се нема никогаш случено имам 23 години и редовно посетувам гинеколог!Датумот ми е редовен немам никакво доцнење само што крварев многу малку, а целиот исцедок еве 3та дена по ред ми е темно кафен и многу малку мислам само по 3-4 капки слично како вагинален секрет . Ако го имал некој истиот проблем Ве молам кажете ми эа што се работи бидејки не можам да иэдржам. А, во мегувреме немам односи со дечко ми додека не си го решам проблемот!
Ве поэдравувам!

Мислам дека е нормално затоа што и мене така ми е... Не ме плаши

))
Јас имав ваков проблем пред 8-9 месеци отприлика. Нешто не беше во ред со хормоните, се побркале малку, ништо страшно

Се среди се' многу брзо и безболно. Не е лошо да наминете на преглед, чисто информативно, ќе видите што ќе ви кажат.
Не се секирајте, се случува, ништо страшно