Кога имате секс дали практикувате да ви сврсува на лице,гради,газе,........ каде сакате најчесто ? јас повише практикувам да ми сврсува на гради
Па и не е толку лошо да сврши во тебе, после 9 месеци ќе си имаш занимација низ дома А што мислите за во уста?
Знам дека не е лошо, само малку рано ми е за занимации ... а за во уста, пушење да ама до пред да сврши, инкау гадно ми е
se soglasuvam! obicno na stomak ako vo momentot sme vo misionerska poza a ako sme vo doggy togas na gazeto kaj i da e samo ne vo mene! nekogas se slucuva i nasekade
Во кондом си свршува...не практикувам секс без кондом и покрај тоа што сум во 2 год врска..ама заштита си е заштита нејкам после да се мислам ќе чувам ли деца на 19...а кога пушам е тогаш на гради некогаш или настрана...се на се исто не ми е многу битно
Зависи од позата... Некогаш си свршува во кондом, некогаш на грб, некогаш на гради. Избегнувам ризично слевање А и во уста, зошто да не! Не ми е табу, сосема ми е ок.
Само на стомак, гради и газенце ops: Се грозите ли ако ви сврши во уста? Јас го имам тој проблем... не дека не сакам ама ми е гадно, не знам... :roll:
Па бидејќи секогаш користам кондом-си свршува во кондом...При орален секс, ми има свршено на гради и на стомак.