Kolku sex patrneri ste imale do sega.jas na pr sum smenila 3 so ogled na moite 18 godinki moze i mnogu se hihih ama bas i ne se zamaram sexot e normalna rab kako e kaj vas
ah nezgodno mi paga vaka koga citam po 1, 2 ali dobro valjda pomladi se. Jas ke kazam- dvocifreno hehehe
Мислам дека бројката не е важна и НИКАКО не ја карактеризира девојката. Сите ние имаме различни животни искуства, врски, гледање на работите....важно е само да знаеме да се носиме со тоа. 1 или 50 партнери, сеедно, тоа нема да не направи ниту светица ниту курва, се додека останеме свои и размислуваме со своја глава за своите постапки.
Што е важно,онолку колку што ти се прави кејфот е правата бројка. Сами си се дискириминираме па после мажите се криви. Се додека уживате во сексот и ја носите страста во себе,супер е.
i nie ne mislime deka brojkata na seksualni partneri ke ne podeli vo edna od dvete grupi (svetitci ili kurvi)! Ova go pavime za zabava! ednostavno se izjasnuvame, ako sakame da si kazeme ke si kazeme, ako ne sakame da se izjasnime ke ja odmineme temava! ovaa tema bara brojka, a ne filozofii! koga sme kaj brojkata ete ja mojava...1 partner... mojot segasen decko! drugite ne mozea da uzivaat vo toj luksuz
hehehe i jas koga gi procitav prvite nekolku komentari se pomisliv dali da kazam ama tvojta brojka me malku ohrabri jas so 7
Уф па добро со оглед на тоа што имам 24 години веќе сум мажена не успеав да стигнам до двоцифрена бројка ке кажам една рака полна