Да е жив и здрав кумот што така го крстил да ми се погоди мене во кревет , ќе ми се погоди де, во кревет, кога ќе го одведам и ќе видам каква лекција ќе ми одржи
7 - Ниту еден маж нема да покаже повеќе сочувство од овој. Тој умее да го слуша соговорникот, многу е внимателен и нежен љубовник. Обожава да слуша нежна и романтична музика и да ужива со сите сетила. Дали е ова маж? ДА! Доколку тоа ви се допаѓа, препуштете му се и заборавете на се околу себе.
Локација: Качена на една ѕвезда и се сончам на месечината
I'm Who I Want To Be, No What Others Want To See!!! Ако некогаш на животниот пат паднеш, стани, истреси ја прашината од неуспехот и продолжи понатаму, затоа што не губат оние што паднале, туку оние кои останале да лежат..
Its good to have money and the things that money can buy, but it's good too, to check up once in a while that you haven't lost the things that money can't buy!
5 - Tука станува збор за многу шармантен маж. Тој ги знае сите ваши тајни желби и умее со еден допир да ве доведе до лудило. Понекогаш е доволен и поглед за да ве усреќи. Сепак, не смеете да го прашате кога и каде ги научил сите тие вештини, тоа може да го повреди.
Така си е Апсолутно се дополнуваме во сексот. После пораѓајот имавме малку компликации поради моја липса на желба од умор и неспаност, али сега сум по арна и тој се разбира е среќен од тоа...пак сум си јас, както тој ми кажуваше ’врати се, ми недостигаш’...
Маж, кој што е спремен на се за една жена, значи многу ја сака. Жена, која што е спремна на се за еден маж, значи го родила. Се извинувам за правописните грешки. Се уште се учам на македонски јазик