ТЕМА: Орален секс

Анкета: Дали уживате за време на орален секс?

Да, и кога пружам и кога добивам
744
68%
Да, но само кога добивам
139
13%
Да, но само кога пружам
71
7%
Не, не сакам орален секс
136
12%

Вкупно гласови : 1090

Мислење 25 Јан 2012, 01:11

@pepperutka30

Јас знам дека мобилниот најповеќе ми ѕвони кога јас и пружам орален на девојката,така да ова се нови
моменти во случајот прислушување. :D Доколку уживаш кога се самозадоволуваш,не би требало да ти е одвратно кога типот ти пружа орален секс.Баш напротив,и тоа како треба да уживаш.Ама не се секирај.

По мене или типот не те стимулира на правиот начин,или пак ти непотребно си создаваш тензија.
Можеби си преокупирана со тоа дали на типот ќе му се допадне твојата мачкица,што ќе помисли итн.,бидејќи средбата е очи во очи. :D Ослободи се од таквите мисли доколку ги имаш,а нормално и он треба да знае како да те опушти.Mалце вино може да помогне,а исто не е лошо да пробаш орален у различни позиции.Пр.У хоризонтала(на кревет),или у вертикала доколку типот те дигне на неговите рамена па ти пружа орален секс.Пробај на различни начини,веројатно нешто ќе ти се допадне.
Ако не ти се допаѓа,не ти се допаѓа,никому ништо.Не се секирај. :D
HardSex

Сино цветче

20641
Мислења: 154
Зачленет: 25 Апр 2011, 01:16

Мислење 25 Јан 2012, 01:18

Фала ме успокоивте. Не ми се допаѓа. нит ми се допаѓало. Имав една комична ситуација наскоро кај што типот ми изреагира дека не е возможно да не ми се допаѓало итн итн, па ај реков да си прашам
HardSex во право си за некои моменти дека можеби премногу му ја мислам. Фала ти, ова ептен ме бендиса
„Ако не ти се допаѓа,не ти се допаѓа,никому ништо.Не се секирај“
pepperutka30

Фем почетничка

23
Мислења: 12
Зачленет: 24 Јан 2012, 23:52
Локација: in your fantasy
Yesterday I was clever, so I wanted to change the world. Today I am wise, so I am changing myself.

Мислење 25 Јан 2012, 01:22

^ peperutka30, па нормално дека не е ништо страшно или чудно ако не ти се допаѓа. Сите сме различни, специфични, особено кога станува збор за сексот. Ако не сакаш да ти пружа орален секс, кажи му на партнерот, објасни му дека едноставно не ти се допаѓа и готово. Нема да уживаш ако правиш нешто со сила.
crazyinlove19

Жолто цветче

15021388
Мислења: 3095
Зачленет: 20 Мар 2011, 21:31
Локација: Far away.

Мислење 25 Јан 2012, 01:23

pepperutka30 напиша:Кога сме веќе кај оралниот секс, сакам да прашам дали има и некоја друга како мене која не ужива да и пружаат орален секс?
Уживам и обожавам кога ја го пружам дури можам да постигнам оргазам додека орално го задоволувам но неможам да се опуштам и да дозволам мене да ме задоволува орално. Се чувствувам ужасно, нервозна сум, и не ми е убаво.
Сум пробала со разни техники на опуштање и разно разни тантра нешта но едноставно не да не ми се допаѓа, одвратно ми е.
Има ли и друга ваква „будала“ :D како мене или???

Hi there sister ;)
И јас мразам кога мене ми пружа, едноставно буквално како што пиша ти, досадно и гадно. Иако морам да признаам општо не сум баш љубител на оралка, но дефинитивно кога му пружам уживам 100% повеќе отколку кога ми пружа. А тој па дали сака да ми врати или па и него го пали тоа секогаш се лути и буквално при секој однос ќе проба демек во занес да го направи тоа али нема шанси :D Едноставно не сфаќа дека НЕ МИ Е УБАВО! :devil:
CrazyStupidLove

Сино цветче

229400
Мислења: 469
Зачленет: 14 Јан 2012, 04:49

Мислење 08 Фев 2012, 04:22

@ Тема.

Интересно што ми се падна токму 69-та страна за коментар! :lol:
Морам да признаам дека уживам и вака и така, само поретко кога мене орално ме задоволува.
Најчесто не сум опуштена, а негова голема грешка е што не внимава кога е избричен, па од боцкањето не можам да се фокусирам на други моменти. :(
Agaryulnaer

Фем почетничка

15
Мислења: 18
Зачленет: 06 Фев 2012, 17:36
Слика Uuma ma’ ten’ rashwe, ta tuluva a’ lle.

Мислење 08 Фев 2012, 11:18

[quote="Agaryulnaer"]@ Тема.

Интересно што ми се падна токму 69-та страна за коментар! :lol:
Морам да признаам дека уживам и вака и така, само поретко кога мене орално ме задоволува.
Најчесто не сум опуштена, а негова голема грешка е што не внимава кога е избричен, па од боцкањето не можам да се фокусирам на други моменти. :([/qu

па ако тоа е проблемот разговарај со него да си се средува и решено е се
поздрав
diskretenbt

Фем почетничка

632
Мислења: 26
Зачленет: 19 Окт 2011, 12:53

Мислење 08 Фев 2012, 12:18

CrazyStupidLove напиша:
pepperutka30 напиша:Кога сме веќе кај оралниот секс, сакам да прашам дали има и некоја друга како мене која не ужива да и пружаат орален секс?
Уживам и обожавам кога ја го пружам дури можам да постигнам оргазам додека орално го задоволувам но неможам да се опуштам и да дозволам мене да ме задоволува орално. Се чувствувам ужасно, нервозна сум, и не ми е убаво.
Сум пробала со разни техники на опуштање и разно разни тантра нешта но едноставно не да не ми се допаѓа, одвратно ми е.
Има ли и друга ваква „будала“ :D како мене или???

Hi there sister ;)
И јас мразам кога мене ми пружа, едноставно буквално како што пиша ти, досадно и гадно. Иако морам да признаам општо не сум баш љубител на оралка, но дефинитивно кога му пружам уживам 100% повеќе отколку кога ми пружа. А тој па дали сака да ми врати или па и него го пали тоа секогаш се лути и буквално при секој однос ќе проба демек во занес да го направи тоа али нема шанси :D Едноставно не сфаќа дека НЕ МИ Е УБАВО! :devil:

И јас не сакам, и експлицитно тоа си го кажувам и на партнерот. Некогаш на шала ќе му кажам еј што правиш, не ти е роденден.. ;) Едаш вика па именден ми е, така се погоди баш :) Значи си кажуваш, не ти е убаво и крај на муабетот.
aprokovic

Бело цветче

37110
Мислења: 65
Зачленет: 19 Ное 2010, 05:54

Мислење 13 Фев 2012, 05:34

Јас него сакам оралниот секс, ама пред некој ден го пружив на мојот партнер иако неми беше баш пријатно чуство и ми сврши во уста, откако ја исплукав спермата забележав во неа мали капки на црвена течност изгледаше како крв, и сега ме измачува фактот од каде е таа крв, и да нее партнерот нешто болен што имаше крв откако исплукав а него прашав ништо него ми беше непријатно и сега цело време мислам на тоа кеве молам за совет дали некој имал слично искуство.
oooo

Фем почетничка

10
Мислења: 40
Зачленет: 23 Мар 2011, 03:47

Мислење 13 Фев 2012, 17:17

oooo напиша:Јас него сакам оралниот секс, ама пред некој ден го пружив на мојот партнер иако неми беше баш пријатно чуство и ми сврши во уста, откако ја исплукав спермата забележав во неа мали капки на црвена течност изгледаше како крв, и сега ме измачува фактот од каде е таа крв, и да нее партнерот нешто болен што имаше крв откако исплукав а него прашав ништо него ми беше непријатно и сега цело време мислам на тоа кеве молам за совет дали некој имал слично искуство.

Да не си имала некаква раничка во устата? :?: Навистина незнам од што би можело да биде, најдобро ќе биде да поразговараш со партнерот, вака со седење и моллчење ништо не постигнуваш.
crazyinlove19

Жолто цветче

15021388
Мислења: 3095
Зачленет: 20 Мар 2011, 21:31
Локација: Far away.

Мислење 14 Фев 2012, 15:13

bas e fenomenalno. davam i mi davaat da pravam :D :*
swcu6kaaubavka

Фем почетничка

00
Мислења: 11
Зачленет: 12 Фев 2012, 13:29

Врати се на Секс

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 10 гости

Site Meter