Пробајте бидете вие над партнерот он нека ве мази и фантазирајте само така ќе успеете
Irena-2 напиша:Прочитав дека има девојки кои не се задоволни од сексот со дечкото, односно неможат да свршат. Постојат многу добри совети, започнете со предигра, доколку партнерот првиот пат брзо свршува, првиот пат задоволувајте се орално а вториот пат превземете ја вие ситуацијата, правете го она што вас ви одговара, од искуство можам да кажам дека вагиналниот оргазам подобро може да се случи доколку ние девојките ја имаме главната улога.
Пробајте бидете вие над партнерот он нека ве мази и фантазирајте само така ќе успеете
Meggy напиша:Irena-2 напиша:Прочитав дека има девојки кои не се задоволни од сексот со дечкото, односно неможат да свршат. Постојат многу добри совети, започнете со предигра, доколку партнерот првиот пат брзо свршува, првиот пат задоволувајте се орално а вториот пат превземете ја вие ситуацијата, правете го она што вас ви одговара, од искуство можам да кажам дека вагиналниот оргазам подобро може да се случи доколку ние девојките ја имаме главната улога.
Ирена тоа не е исто.Почнувам од мене, во 1 и пол година имам доживеано само 2 вагинални оргазми, а од сексот со дечкото сум презадоволна, се имаме пробано, и ова што го пиша ти и секакви други работи па пак ништо. Ако девојката не може да има оргазми не значи дека обавезно проблемот е во машкото.
Lacrimosa напиша:Meggy напиша:Irena-2 напиша:Прочитав дека има девојки кои не се задоволни од сексот со дечкото, односно неможат да свршат. Постојат многу добри совети, започнете со предигра, доколку партнерот првиот пат брзо свршува, првиот пат задоволувајте се орално а вториот пат превземете ја вие ситуацијата, правете го она што вас ви одговара, од искуство можам да кажам дека вагиналниот оргазам подобро може да се случи доколку ние девојките ја имаме главната улога.
Ирена тоа не е исто.Почнувам од мене, во 1 и пол година имам доживеано само 2 вагинални оргазми, а од сексот со дечкото сум презадоволна, се имаме пробано, и ова што го пиша ти и секакви други работи па пак ништо. Ако девојката не може да има оргазми не значи дека обавезно проблемот е во машкото.
ЈАс па е можам да разберам каков е тој секс без вагинален оргазам. А бил убав. Види мајката.![]()
![]()
Абе ајде. Теши се.Доживувај секој секс вагинален па ќе те видам после што ќе пишуваш.

malecka15 напиша:spored mene najdobar nacin da doznaes sto e orgazam e da se samozadovouvas toa e nacin da se zapoznaes samata sebe erogenite zoni , na kakvi dvizenja i dopiri "odlepvas" probaj

slatkamaladusicka напиша:Здраво на сите , имам идеална комбинација за неверојатно уживање. Додека се туширате земете, на сапунчето направете му нежна форма но по можност да биде доволно широк, па истовремено со сапунчето стимулирајте го анусот(ставајте го колку што можете повнатре) додека со тушот под силен притисок и доволно жешка вода го стимулирате клиторисот. Јас имам пробано и искрено прави чуда
.
Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 10 гости