ТЕМА: Оргазам

Мислење 04 Фев 2012, 16:28

Прочитав дека има девојки кои не се задоволни од сексот со дечкото, односно неможат да свршат. Постојат многу добри совети, започнете со предигра, доколку партнерот првиот пат брзо свршува, првиот пат задоволувајте се орално а вториот пат превземете ја вие ситуацијата, правете го она што вас ви одговара, од искуство можам да кажам дека вагиналниот оргазам подобро може да се случи доколку ние девојките ја имаме главната улога.
Пробајте бидете вие над партнерот он нека ве мази и фантазирајте само така ќе успеете :D
Irena-2

Фем почетничка

212
Мислења: 18
Зачленет: 28 Апр 2011, 18:18

Мислење 05 Фев 2012, 11:53

Irena-2 напиша:Прочитав дека има девојки кои не се задоволни од сексот со дечкото, односно неможат да свршат. Постојат многу добри совети, започнете со предигра, доколку партнерот првиот пат брзо свршува, првиот пат задоволувајте се орално а вториот пат превземете ја вие ситуацијата, правете го она што вас ви одговара, од искуство можам да кажам дека вагиналниот оргазам подобро може да се случи доколку ние девојките ја имаме главната улога.
Пробајте бидете вие над партнерот он нека ве мази и фантазирајте само така ќе успеете :D

Ирена тоа не е исто. :) Почнувам од мене, во 1 и пол година имам доживеано само 2 вагинални оргазми, а од сексот со дечкото сум презадоволна, се имаме пробано, и ова што го пиша ти и секакви други работи па пак ништо. Ако девојката не може да има оргазми не значи дека обавезно проблемот е во машкото. :)
Meggy

Сино цветче

3772992
Мислења: 239
Зачленет: 13 Јан 2010, 01:04
Sie will es und so ist es fein..

Мислење 05 Фев 2012, 14:43

Meggy напиша:
Irena-2 напиша:Прочитав дека има девојки кои не се задоволни од сексот со дечкото, односно неможат да свршат. Постојат многу добри совети, започнете со предигра, доколку партнерот првиот пат брзо свршува, првиот пат задоволувајте се орално а вториот пат превземете ја вие ситуацијата, правете го она што вас ви одговара, од искуство можам да кажам дека вагиналниот оргазам подобро може да се случи доколку ние девојките ја имаме главната улога.

Ирена тоа не е исто. :) Почнувам од мене, во 1 и пол година имам доживеано само 2 вагинални оргазми, а од сексот со дечкото сум презадоволна, се имаме пробано, и ова што го пиша ти и секакви други работи па пак ништо. Ако девојката не може да има оргазми не значи дека обавезно проблемот е во машкото. :)

ЈАс па е можам да разберам каков е тој секс без вагинален оргазам. А бил убав. Види мајката. :^) :?:
Абе ајде. Теши се. :D Доживувај секој секс вагинален па ќе те видам после што ќе пишуваш. ;)
Lacrimosa

Жолто цветче

1816860
Мислења: 1417
Зачленет: 19 Јул 2010, 02:50

Мислење 05 Фев 2012, 14:51

Lacrimosa напиша:
Meggy напиша:

ЈАс па е можам да разберам каков е тој секс без вагинален оргазам. А бил убав. Види мајката. :^) :?:
Абе ајде. Теши се. :D Доживувај секој секс вагинален па ќе те видам после што ќе пишуваш. ;)

Не се тешам Lacrimosa, зарем од сексот е убав само оргазмот? Мене од предиграта до крајот на сексот се ми е убаво. Можеби зошто не сум навикната секој секс да имам оргазам не осеќам дека нешто ми фали, само за вака знам и убаво ми е.
Meggy

Сино цветче

3772992
Мислења: 239
Зачленет: 13 Јан 2010, 01:04
Sie will es und so ist es fein..

Мислење 07 Фев 2012, 17:40

Мене ми функционира само кога се палам. Првиот пат можи 18 или 17 бев си реков дека во мене се моча :lol: :$
Karamella

Бело цветче

1815
Мислења: 78
Зачленет: 31 Дек 2011, 19:50
Локација: Deep in the pain
Слика

Мислење 07 Фев 2012, 18:06

Малце повеќе опуштеност и малу поќе работа :D ..а и сексот како секс сам по себе си е убав, не мора секогаш со оргазам да се завршува ,некогаш и предиграта е исто убава како и самиот оргазам.
ines.h

Зелено цветче

1418929
Мислења: 518
Зачленет: 23 Авг 2011, 23:57
Локација: МАЛЦЕ ТАМУ,МАЛЦЕ ВАМУ
Слика

Мислење 10 Фев 2012, 00:24

Здраво на сите , имам идеална комбинација за неверојатно уживање. Додека се туширате земете, на сапунчето направете му нежна форма но по можност да биде доволно широк, па истовремено со сапунчето стимулирајте го анусот(ставајте го колку што можете повнатре :) ) додека со тушот под силен притисок и доволно жешка вода го стимулирате клиторисот. Јас имам пробано и искрено прави чуда :D .
slatkamaladusicka

Фем почетничка

00
Мислења: 1
Зачленет: 09 Фев 2012, 23:49

Мислење 14 Фев 2012, 04:58

malecka15 напиша:spored mene najdobar nacin da doznaes sto e orgazam e da se samozadovouvas toa e nacin da se zapoznaes samata sebe erogenite zoni , na kakvi dvizenja i dopiri "odlepvas" probaj :)

kakvo samozadovoluvanje treba da probas so decko ti da ti gi najde erogenite zoni da vidis togas sto ke ti se sluci :)
MarioCasas

Бело цветче

613
Мислења: 51
Зачленет: 14 Фев 2012, 04:50

Мислење 14 Фев 2012, 05:58

аааааахаххахахахаахахахахха :D отидоа сапуните по дома :D :D епа се изнасмеав
rakce69

Сино цветче

5156
Мислења: 151
Зачленет: 02 Сеп 2011, 02:51
Локација: In the middle of nowhere ...

Мислење 14 Фев 2012, 13:11

slatkamaladusicka напиша:Здраво на сите , имам идеална комбинација за неверојатно уживање. Додека се туширате земете, на сапунчето направете му нежна форма но по можност да биде доволно широк, па истовремено со сапунчето стимулирајте го анусот(ставајте го колку што можете повнатре :) ) додека со тушот под силен притисок и доволно жешка вода го стимулирате клиторисот. Јас имам пробано и искрено прави чуда :D .

А слабо знаење дека сапунот ја нарушува ph вредноста на интимниот дел. Па и триење,пикање, сешто!
Си имате други играчки за тоа, не пикајте што ви дојде при рака и не го пропагирајте тоа по форуми!
Noemi

Зелено цветче

927835
Мислења: 798
Зачленет: 07 Апр 2010, 20:16
Локација: Next to my highest aspirations
“The secret of success is to do the common things uncommonly well.”
— John D. Rockefeller

Врати се на Секс

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 10 гости

Site Meter