ТЕМА: Петинг/Предигра

Мислење 30 Јан 2012, 22:14

Имам 17 години а дечко ми 18..Идеме скоро 11 месеци но досега не сме имале петинг..Јас сакам да пробам но срам ми е да му кажам.Тој ме допира но секако преку облека..Девојки незнам што да правам ми треба помош..Немора да значи дека после петинг иде секс нели ? (Бидејки не сум спремна на тоа) :$ Се плашам да не свати погрешно па да помисли дека сакам секс..А јас само петинг.. :$
zuzuu

Фем почетничка

124
Мислења: 14
Зачленет: 11 Дек 2011, 16:46

Мислење 30 Јан 2012, 22:34

zuzuu напиша:Имам 17 години а дечко ми 18..Идеме скоро 11 месеци но досега не сме имале петинг..Јас сакам да пробам но срам ми е да му кажам.Тој ме допира но секако преку облека..Девојки незнам што да правам ми треба помош..Немора да значи дека после петинг иде секс нели ? (Бидејки не сум спремна на тоа) :$ Се плашам да не свати погрешно па да помисли дека сакам секс..А јас само петинг.. :$

Ако му обајсниш вака убаво како што ни објасни и на нас нема што погрешно да те свати.
И нема потреба од срам , скоро година дена сте заедно.
Отворен муабет и уживајте ;)
DeMelo

Сино цветче

330242
Мислења: 209
Зачленет: 21 Ное 2011, 04:46
Локација: Near the sunshine

Мислење 30 Јан 2012, 22:37

Ај се надевам дека некој ден ке соберам храброст да му го кажам ова вака јасно :) Коа ке се изјаснам ке ви пишам :D Сеа за сеа не верувам :$ :$ :$
zuzuu

Фем почетничка

124
Мислења: 14
Зачленет: 11 Дек 2011, 16:46

Мислење 01 Фев 2012, 00:16

HELP PLEASE!! Nevina sum ,so decko mi imavme peting i se dopiravme po intimnite delovi i toj svrsi pomegju moite noze (mnogu blisku do mojata vagina ) jas nosev gakji .Dali postoi sansa da ostanam bremena ? i uste edno prassanje
Toj koga svrsi so racete se izbrisha so paloma a potoa me dopirase kaj intimniot del bez prethodno da gi izmie racete nekakva sansa da ostanam bremena postoi ? Mnogu ke go cenam vaseto mislenje.Blagodaram odnapred. :$ :)
Madam1

Фем почетничка

17
Мислења: 6
Зачленет: 01 Фев 2012, 00:02

Мислење 09 Фев 2012, 21:04

Madam1 напиша:HELP PLEASE!! Nevina sum ,so decko mi imavme peting i se dopiravme po intimnite delovi i toj svrsi pomegju moite noze (mnogu blisku do mojata vagina ) jas nosev gakji .Dali postoi sansa da ostanam bremena ? i uste edno prassanje
Toj koga svrsi so racete se izbrisha so paloma a potoa me dopirase kaj intimniot del bez prethodno da gi izmie racete nekakva sansa da ostanam bremena postoi ? Mnogu ke go cenam vaseto mislenje.Blagodaram odnapred. :$ :)

нешто слично ми се има случено и на мене,чим не си скината непостои шанса да останеш бремена :)
DiPi

Сино цветче

1636
Мислења: 197
Зачленет: 06 Јул 2011, 00:53

Мислење 13 Фев 2012, 23:15

Madam1 напиша:HELP PLEASE!! Nevina sum ,so decko mi imavme peting i se dopiravme po intimnite delovi i toj svrsi pomegju moite noze (mnogu blisku do mojata vagina ) jas nosev gakji .Dali postoi sansa da ostanam bremena ? i uste edno prassanje

не грижи се воопшто, нема да останиш бремена па и да си скината ако само те допирал. Убаво таа течност треба да навлезе во тебе за да се створи бебенце :D
cherry-heart

Фем почетничка

40
Мислења: 9
Зачленет: 12 Фев 2012, 23:54

Мислење 14 Фев 2012, 04:55

Zaljubena111 напиша:Секс без предигра не го сметам за секс, уу само колку ми е убаво-ама маж ми сака како зајачињата брзо да биде се, а јас си сакам една убава предигра :$

jas ne bi mozel bez predigra :))
MarioCasas

Бело цветче

613
Мислења: 51
Зачленет: 14 Фев 2012, 04:50

Мислење 15 Фев 2012, 00:38

Јас досега имам многу повеќе пати доживеано оргазам за време на петинг,одколку за време на секс..Ви се слуцхува ли вас ова? :)
CarrieBradshaw93

Фем почетничка

10
Мислења: 22
Зачленет: 23 Јан 2012, 03:18

Мислење 27 Фев 2012, 01:38

zuzuu напиша:Имам 17 години а дечко ми 18..Идеме скоро 11 месеци но досега не сме имале петинг..Јас сакам да пробам но срам ми е да му кажам.Тој ме допира но секако преку облека..Девојки незнам што да правам ми треба помош..Немора да значи дека после петинг иде секс нели ? (Бидејки не сум спремна на тоа) :$ Се плашам да не свати погрешно па да помисли дека сакам секс..А јас само петинг.. :$

Мене кога ми зборуваа за петинг и како им било додека го имале истиот,ми звучеше многу глупаво :lol: се додека не го пробав со дечко ми..
Првиот пат кога имавме петинг бевме на одмор и се случи многу спонтано без никакви договори и планови едноставно тоа то бевме напалени не натера на такво нешто.Беше ПРЕКРАСНО и сега се почесто го практикуваме,некогаш доживувам некои изливи на чувства може се оргазми незнам (затоа што сеуште сум немала односи)Битно многу е убавоо и мора да го пробашшш :rofl: :rofl: :rofl:
CBam

Фем почетничка

10
Мислења: 7
Зачленет: 31 Јан 2012, 15:25

Мислење 30 Мар 2012, 02:07

Ќе замолам некоја феминка од форумов да ми пише ЛП за да прашам нешто поврзано со темава, пошто не ми се пишува баш тука. :)
blueeparadise

Жолто цветче

8611663
Мислења: 1354
Зачленет: 22 Окт 2010, 23:58
Локација: Detroit, Michigan.
"За да ме повредиш треба најпрво нешто да ми значиш, за да ми ги видиш солзите најпрво треба да сакам да ти ги подарам насмевките.. Дали навистина мислиш дека си моќна така лесно да го растргнеш моето небо?"

Врати се на Секс

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 11 гости

Site Meter