So eden se muvam skoro 1 godina i 5 meseci no se gledam emn retko vo nedelata po 1 naj mn 2 pati no postojano navaluvashe da mu dadam demek sekoe devojce bilo skinato pred 2 meseca mu dadov no se gledame samo tanjo nikoj da ne znae so mene koga ke se vidime koga e ispadnat onaka me gleda duri nekoash ne ni se pozdravuva nz dali saka da me iskoristi samo pomoshh
Pa nz imame i praveno muabet mi ima kazano mn pati deka koga sum sakala da sme ispadnalle na kafe ne mu bilo sram da go gledaat so mene i se toa noo nikogas mi nema pisano da se vidime na nekoe mesto kaj sto moze da ne vidat i dr osven nie sami :/
Па речи му ти да видиш како ќе изреагира.Ако нема да сака очигледно е дека се срами да го гледаат другите со тебе
Ama toa mi e glupo kako ja zensko da mu vikam da se gledame odime na kafe a on masko samo za odnosi da mi pisuva a za onaka da se vidime ne
Tи си му занимација, си го исполнува времето со тебе. И ти му даде, бидејќи секоја била скината ??? ilent: Јас па се чудам на тебе, една познаничка (простачка) му даде еден клапчо да ја скине бидејќи кога ќе се почнело со односи,се чистеле бубалиците Ова болдираното не ти значи ништо ??? Ај ќе ти помогнам, тоа е одговорот на твоето прашање: Дали сака да те искористи.
И ние како можеме да помогнеме? Јас впрочем незнам зошто бараш помош Не те искористил затоа што и ти си сакала, и прекинете ве молам со тие муабети `ме искористи јас несакав` .
Da no mi kazuvashe deka me sakal i se nes i posl emuabetot deka 1 godina i 2 meseci sme zaedno resiv da mu dadam od sto go sakam
Епа ако си го сакала и ти било убаво, капата на криво и не се замарај кој, што, како. Ако не те сака тој... е јбг, не можат сите да те сакаат.
Е па што сега? После е*ење нема каење. Вози се на неговиот воз дека те сака, продолжете да се криете, па за некоја година ќе ни пишуваш во темата: врска со оженет човек.