Многу често. Дечко ми обожаваше така коа само ќе седевме да му направам една “масажа„ ама во принцип многу често го практикувавме
и јас практикувам често но многу ме возбудува кога го гледам него како сам си ја врши таа работа врз моите цициња а истовремено јас да се самозадоволувам
За почеток помирете се со лошата вест: Никогаш нема да бидете толку добра за да се натпреварувате со неговите сопствени самозадоволувачки вештини. Тоа е како да преземете ролја од Никола Ристановски и да мора да ја одиграте со ист квалитет. Но во овој случај дозволено ви е мала имитација. Кажете му на вашето момче дека сакате да гледате како се самозадоволува, дека не ви е чудно тоа, туку напротив секси. Обрнете внимание со која рака го прави тоа, на кои места се фокусира и каде започнува со палецот и показалецот. Сместете се во позиција во која ќе можете да го имате истиот фат и започнете: Колку да го притискате? Тоа е пенис, не цвеќе, па нема да го повредите. Можете и навистина цврсто да притиснете. Вистинската количина на притисок варира од маж до маж. Колку да одите надолу-нагоре? Со оглед на тоа дека жените се одлични детективи, сигурно забележавте колку тој оди нагоре-надолу. Задржете го истото темпо плус додадете некои игри си кожичката, сигурно ќе добиете плус за иницијативноста. Клучот е да се задржите во комфорната зона и да внимавате да не ја истегнете премногу кожата под главата на пенисот што ќе му предизвика болка и ќе го омекне. Лубриканти во играта... Кога лубрикантите стапуваат во игра ситуацијата е сосема поинаква. Ако купивте лубрикант и ставивте на раката тогаш можете слободно да ја третирате раката како вашата уста или вагина и се што ќе правите него ќе му биде пријатно. Се уште е препорачливо да го имитирате, но тој нема да забележи ако не сте совршени во тоа. Колкава брзина е потребна? Брзината е важна. Најдобро е да започнете со бавни долги потези и потоа полека да забрзувате се додека се движите во дозволената зона на горе-долу. Со другата рака можете да си играте со неговите тестиси или да му го масирате перинеумот. Време е за забава!
Практикуваме.. всушност, најчесто така почнуваме со чинот Само еднаш сум издржала до крај, јас да му ја завршам целата работа, ама со последните сили хахаха. Ама ЗАДОВОЛСТВО ми е да го гледам како тој сам си го прави тоа! Уживам! Посебно во глимасите што ги прави Уффф!!!!! Толку време сме заедно, и јас неможам да се опуштам така како него и јас сама да се самозадоволувам а тој да гледа... чудно ми е мене.. јас да лежам и работам а он пред мене хахаха НЕ.. најчесто на доги, коа не ме гледа право во очи
едноставно ние машките уживаме девојките да ни праат handjob а секоја девојка знае тоа како да го напраи ама во комбинација со орален без тоа не