ТЕМА: Родителите фатени на дело

Мислење 21 Дек 2011, 13:26

Хм, толку години никогаш не сум ги фатила на дело... Алал да им е :D
Иако, морам да признаам дека пред 10-11 години татко ми не беше дома, ми се јави некој документ од кај него од фиока ми бараше да извадам-и налетав на еден кондом неотпакуван :D
green.eyes

Зелено цветче

483885
Мислења: 608
Зачленет: 03 Јул 2011, 14:16
Локација: Скопје
Слика

"True friends stab you in the front."-Oscar Wilde
"If you are not too long, I will wait here for you all my life."-Oscar Wilde

Мислење 02 Фев 2012, 17:39

Хахахахаха интересна тема и интересни искуства :D
Јас ги немам фатено а да ги фатам незнам како би изреагирала сигурно би се повлекла неприметно па нема да биде непријатно а вака ..хахахаха :D
song

Сино цветче

4329
Мислења: 120
Зачленет: 08 Јан 2012, 19:02
Локација: Vo potraga.. ;)

Мислење 15 Фев 2012, 01:15

Sе сеќавам еднаш ке спиев кај другарка ми а отидов кај моето момче.I нели сеа се случува да заборавите нешто.Nекаде околу 11 часот ми текна и појдовме заедно тој ме чекаше пред зградата и јас ај да не ги разбудам отклучив самата полека накај дневната право.слушам некакво офкање но ај си мислев од некаков филм е, и така влегов внатре шо да видам мајка ми врз татко ми и во највеќе.уфффф ми се згади тие веднаш почнаа да објаснуваат ова она јас само излетав наадвор го фатив дечко ми под рака и да ме нема.после се сеќавам сум слушала звуци и зеам музика слушам.A и како помала исто ги иам фатено.Nе ми се спиеше и отидоф правец во собата на мајка ми и татко ми и кога ги видов им реков,,што е ова бе луѓе?Sите спијат а вие се масирате цццц.Mоите јадни се стаписааа...
fanzani

Фем почетничка

13
Мислења: 5
Зачленет: 12 Јул 2011, 23:24

Мислење 31 Мар 2012, 20:34

Леле ми се згрози вечерта :puke: отворам во на мајка ми чантата да си ја земам пудрата и гледам сино кутивче си реков некои нови мастики се тоа, потоа гледам да од тие се за возрасни лелееее :puke: зошто Боже зошто ?! Не знам зошто ама многу ми се повраќа :puke:
pupi.girl

Жолто цветче

846383
Мислења: 1939
Зачленет: 21 Јул 2011, 22:34
Локација: Monte Carlo

Мислење 01 Апр 2012, 15:58

pupi.girl напиша:Леле ми се згрози вечерта :puke: : отворам во на мајка ми чантата да си ја земам пудрата и гледам сино кутивче си реков некои нови мастики се тоа, потоа гледам да од тие се за возрасни лелееее :puke: зошто Боже зошто ?! Не знам зошто ама многу ми се повраќа :puke:

Кондоми најде?

Па биди среќна што сеуште водат љубов, значи дека се сакаат. Тажно би било кога родителите не го прават тоа, значи нешто не чини, не им е убав бракот... би била среќна тогаш знаејќи дека не се сакаат?
-Не! Затоа уживај си и радувај се. :)
Lacrimosa

Жолто цветче

1816860
Мислења: 1417
Зачленет: 19 Јул 2010, 02:50

Мислење 02 Апр 2012, 13:33

kamo sekoj den da sum gi fakala :))) ke bev naj srekna znaejki deka toa go pravat haahahahaa
julijana77

Фем почетничка

01
Мислења: 15
Зачленет: 02 Апр 2012, 12:29

Мислење 04 Апр 2012, 10:33

Lacrimosa напиша:
pupi.girl напиша:Леле ми се згрози вечерта отворам во на мајка ми чантата да си ја земам пудрата и гледам сино кутивче си реков некои нови мастики се тоа, потоа гледам да од тие се за возрасни лелееее :puke: зошто Боже зошто ?! Не знам зошто ама многу ми се повраќа :puke:

Кондоми најде?

Па биди среќна што сеуште водат љубов, значи дека се сакаат. Тажно би било кога родителите не го прават тоа, значи нешто не чини, не им е убав бракот... би била среќна тогаш знаејќи дека не се сакаат?
-Не! Затоа уживај си и радувај се.

Нека си се сакаат тие ама кондомите нека си ги чуваат вон дофат на децата :puke: :puke: :puke: :puke: Не се радувам грозно ми е :puke:
pupi.girl

Жолто цветче

846383

Мислење 04 Апр 2012, 10:45

pupi.girl напиша:
Lacrimosa напиша:
pupi.girl напиша:Леле ми се згрози вечерта отворам во на мајка ми чантата да си ја земам пудрата и гледам сино кутивче си реков некои нови мастики се тоа, потоа гледам да од тие се за возрасни лелееее :puke: зошто Боже зошто ?! Не знам зошто ама многу ми се повраќа :puke:

Кондоми најде?

-Не! Затоа уживај си и радувај се.

Нека си се сакаат тие ама кондомите нека си ги чуваат вон дофат на децата :puke: :puke: :puke: :puke: Не се радувам грозно ми е :puke:

Па тие и биле вон дофат на децата, чантата е приватна работа и без прашање не треба да буричка никој во неа, без разлика колку и да близок со некого.
Gea

Зелено цветче

36201531
Мислења: 749
Зачленет: 07 Јан 2011, 01:54
Слика

Мислење 04 Апр 2012, 11:07

Хаха! Не не беа вон дофат на деца. Чантата беше на креветот и јас си ја барав пудрата за лице :fubar: :fubar: :fubar: Ако сакаат секс нека си се сексаат без да знам јас !
pupi.girl

Жолто цветче

846383

Мислење 04 Апр 2012, 12:18

pupi.girl напиша:Хаха! Не не беа вон дофат на деца. Чантата беше на креветот и јас си ја барав пудрата за лице :fubar: :fubar: :fubar: Ако сакаат секс нека си се сексаат без да знам јас !

Се однесуваш како да имаш 10 години па и помалце. Прво мајка ти сигурно не ги оставила намерно може тогаш ги купила, второ биле во ташна, а не надвор од неа не ни помислила дека тебе ќе ти треба нешто од ташната, или заборавила. Трето не си ги фатила како се е*ат него си нашла кондоми. Да не го правеле тоа ни ти нема да си се родела. Get over it.
CrazyStupidLove

Сино цветче

229400
Мислења: 469
Зачленет: 14 Јан 2012, 04:49

Врати се на Секс

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 11 гости

Site Meter