Иако, морам да признаам дека пред 10-11 години татко ми не беше дома, ми се јави некој документ од кај него од фиока ми бараше да извадам-и налетав на еден кондом неотпакуван

pupi.girl напиша:Леле ми се згрози вечерта: отворам во на мајка ми чантата да си ја земам пудрата и гледам сино кутивче си реков некои нови мастики се тоа, потоа гледам да од тие се за возрасни лелееее
зошто Боже зошто ?! Не знам зошто ама многу ми се повраќа

Lacrimosa напиша:pupi.girl напиша:Леле ми се згрози вечерта отворам во на мајка ми чантата да си ја земам пудрата и гледам сино кутивче си реков некои нови мастики се тоа, потоа гледам да од тие се за возрасни лелеееезошто Боже зошто ?! Не знам зошто ама многу ми се повраќа
Кондоми најде?
Па биди среќна што сеуште водат љубов, значи дека се сакаат. Тажно би било кога родителите не го прават тоа, значи нешто не чини, не им е убав бракот... би била среќна тогаш знаејќи дека не се сакаат?
-Не! Затоа уживај си и радувај се.
pupi.girl напиша:Lacrimosa напиша:pupi.girl напиша:Леле ми се згрози вечерта отворам во на мајка ми чантата да си ја земам пудрата и гледам сино кутивче си реков некои нови мастики се тоа, потоа гледам да од тие се за возрасни лелеееезошто Боже зошто ?! Не знам зошто ама многу ми се повраќа
Кондоми најде?
Па биди среќна што сеуште водат љубов, значи дека се сакаат. Тажно би било кога родителите не го прават тоа, значи нешто не чини, не им е убав бракот... би била среќна тогаш знаејќи дека не се сакаат?
-Не! Затоа уживај си и радувај се.
Нека си се сакаат тие ама кондомите нека си ги чуваат вон дофат на децата![]()
![]()
![]()
Не се радувам грозно ми е

pupi.girl напиша:Хаха! Не не беа вон дофат на деца. Чантата беше на креветот и јас си ја барав пудрата за лице![]()
![]()
Ако сакаат секс нека си се сексаат без да знам јас !

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 11 гости