da zna samo sto mu mislam....leleleee ali.....strav me faka ej ne e ednostavna rabota rizik jak-mila dusa
zavrsi so ispitite kaj nego, za da se osiguras od eventualni problemi (koi ne mora da gi imas, ali primer velime) pa posle vidi sto-kako
odelce , vrska , parfem auuuuuuuuuuuuuuuuu dobar saat na ruka.........ne mozam lele koga go gledammmm.....ne e profesor mila pozdravce
e bas taka, odelce, casovnik, vrska, parfem i cel den da go gledas i da rabotis so nego, i strasno da se vozbuduvas, i uste da gi dobivas tie predizvikuvacki pogledi, KAKO DA ODOLEES? Auff tesko e...
ne znam dragi moi ali ako letam od fax , da znaete deka ke bide za toa ....znaci covekot strasno me predizivikuva , vozbuduva ...... :roll: savrsenstvo bez mane
hah znaes jas kako vikam? druzba si e druzba, sluzba si e sluzba Dodeka si na rabota/faks si edno, ali posle 4h ili koga i da zavrsuvas so obvrskite, it's show tiiime
jas gopominav toa... i jas imav strav,no zelbata bese posilna od stravot, pa,iako toj se vozdrzase mnogu...jas pobediv
ne mesajte gi dvete raboti ..razlicni se ...podobro odolejte na iskusenieto...posledicite mozta da bidat opasniiiiiii
dosta interesno e ! zabavno ! a i ako e nekoj kako so sakas pa i uste da ste bliska vozrast?! do pred izveso vreme bi rekla ne no ako si odgovarate zaso da ne ? probajte super e i vo vrska da ste super e od iskustvo kazuvam
jasno ko den mi e deka moze da ima losi posledici, ali luge veruvajte, nemozam da se skrotam koga ke go vidam, i me nervira toa, i te kako se palam (izvinete na iskrenosta) Se gubam, za grev sum, mi se trese vilica i sto uste ne... Vakva strast zimi se ne sum osetila dosega ) Losa rabota, mnooogu losa....
Go imam pominato i jas toa....i sex da ama bez emocii, nikakvi cuvstva zasto znaes deka nema idnina i na rabota pak se prepravam kako nisto da ne bilo,najnormalno se ponasam...6 meseci taka...prajte si keiff lujdze
JAS NE MOZEV DA ODOLEAM NA SVE I VERUVAJTE NAPRAVIV TOA STO TREBASE HAHAHA JAS SUM VO VRSKA VO COVEKOT KOJ STO MI E PRETPOSTAVEN NA FAX HAHAHAHA MISLAM VRSKA.....DOLGA PRIKAZNA E ALI SEPAK I;M THE WINNER ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) POZDRAV!!!!
dali stvarno bidna nesto?? zasto neli pred nekoe vreme koga pisuvase, mislam uste nemase nisto. YESSSSSSSSSSSSSSSS Vaka ohrabruvacki mi deluvaat poslednive postovi, taka da moze i nema da se stegam do tolku ) Pa na kraj kraeva, jas ke prodolzam da si ja rabotam dobro rabotata duri i da bidne nesto, zosto da mi smeta eventualnata plus vozbuda vo rabotata?