Ај девојки,ако знаете да ми кажете тоа цените на вибраторите како се движат,није за мене,на една другарка и се ближи роденденот па да и купиме
А бе на сите ни се за другарки Имаш вибратори од 1000 до 2800 зависи од матријалот, големината, изгледот, можностите... http://libido.com.mk/product-category/% ... %B8%D0%B1/ Сум била во секс шоп повеке пати ама си немам уште ништо купено. А ми запна на око еден вибратор одамна го меркам и наскоро ќе си го купам.
Никогаш не се знае кога може да ти притреба Туку имаат скоро сите секси шопови веб страни, а таму има и цени, знам дека има и попуст за купување он-лине.
Hе сум била, а баш сакам да одам да си купам нешто интересно да го израдувам дебелото, ама со нашиов менталитет, тешко дека би влегла таму Kај дечко ми ќе си купиме се
Сум влегла, да. И не само што влегов, туку и не излегов со празни раце од таму. Спојлер Имам еден вибратор веќе подолго време, одлично си ја врши работата тогаш кога е најпотребно.
^^ Имаше еден секс шоп кај парк (незнам дали уште работи) и таму ич да не ви е срам да влезете Дечкото што работи/работеше беше крајно услужлив и опуштен и се однесува како да продава чорапи на зелено пазарче, а не вибратори и камшици и чуда. Све детално ќе ви објасни, па може и да демонстрира А има многу интересни работи, привезочиња, чаши со различни натписи, стварно кул ствари што може да се купат за роденден. Иначе јас, саде овде иам влезено во ваков шоп и не си купив ништо имав мерак за определен...предмет, ама скапичок ми беше па си реков за тие пари ќе го напраам дома со внатрешна гума од точак
Требаше да купуваме поклон за другарка и два дена се нагаѓавме кој ќе иде до Валијант, на крај никој не сакаше и се откажавме. Не ми е срам или нешто такво, али внатре го замислувам просторот како темна дупка со ѕидови со црно-црвени светкави тапети И малце се плашам од тоа Да, си имам проблеми очигледно Али викаат секој страв се губи кога ќе се соочиш со тоа што те плаши така да нема излез, некад ќе влезам!
Сакам да си купам вибратор, ама не можам да се пресрамам и да влезам. Знам дека нема зашто да се срамам, ама ете
Само што ме праша дечко ми дали сум сакала да одиме во секс шоп да видеме шо има па да одбереме нешто ааааааааааааа срам ми ееее
Нема зошто да ти е срам чим дечкоти ти рекол сигурно има во план нешто да ти купи за да го збогатите сексуалниот живот. на крајот на краиштата нема да одиш сама туку со него, ао ти е срам нешто ти да побараш шепти му нему и он ќе праша што како и готово. На крајот на краиштата ѕарем некогаш пофторно ќе ги видиш тие луге па да ти е срам. А, и не влегол 1 таму па да го памтат. Инаку јас сум била во валијант пред околу година дена со една другарка она си купи вибратор(силиконски) јас си зема дилдо, што се лепи и кој може да се користи во сите можни пози и од сите можни агли.
Хахахаах абе и јас тоа си викам дека нема да ме видат тие луѓе утре пак ама .... Ако во случај одам ќе пишум да знајте
Досега не, но овој период му предложив да појдеме да си набавиме нешто. Сега уште да се договориме кога